keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Kuningas Burger korkattu

Tiistaiaamuna saattelin siskokultaa junalle ja poikettiin aamupalalle uuteen burgeriin. Oli kyllä niin iso burger pihveineen ja paistettuine munineen, että meinas osa jäädä syömättä. Sisareni sanoi, että kahvi oli murukahvia. Jos muistan oikein, niin noissa paikoissa tehdään burgerit odottaessa, joten kassoilla on pieni jono, vaikka asiakkaita ei olisikaan kovin monta. No, tulipa paikka nähtyä.
Iltapäivällä kävelin keskustasta kotiinpäin ja huomasin, että paikkapaikoin maa jo vihertää ja olipa katujen kevätsiivouskin jo käynnissä.
Melkein kotinurkilla oli sitten jokin poliisioperaatio meneillään. Liekö tutkailleet laivalta tulevien autojen sisältöjä.


 

 
 
 
 

8 kommenttia:

 1. Kuljettiin Arjan kanssaa tuosta ohi perjantaina aamupäivällä, ehkä siinä oli jo joku jäänyt odottamaan klo 14 ovien aukeamista. Onhan se ihan pakko tuo käydä testaamassa, tai noh . . ei oo pakko mutt haluun.
  Hyvä ku tutkivat laivalta tulijoita. Rötösväkeä sieltä pujahtelee joka päivä lukuisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, se olikin sitten ihan just avattu.

   Poista
 2. Täälläkin putsattiin tänään jo pyörä-ja jalankulkuteitä. Minäkin olin aika tomupilvessä jonkin aikaa. Mutta senjälkeen olikin hienoa kävellä puhtaalla tiellä.
  Luin lehdestä, että ensimmäiset muuttolinnut olisi tulleet Suomeen jo pari viikkoa sitten. Saa nähdä pärjäävätkö vai tuleeko vielä takatalvi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, jopa on sitten kevät aikaisessa, jos muuttolintujakin on jo´tullut.
   Pääskysiähän tässä saa sitten ruveta odottelemaan.

   Poista
 3. Oletko Anita muuten tehnyt koskaan kahvipussipunontaa? Minä kävin tänään infotilaisuudessa ja varsinainen kurssi alkaa 10.3. ja pitäis saada vielä jostain haalittua lisää materiaalia vaikka suht hyvin olen sitä jo saanutkin kerätyksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole tehnyt, mutta olen monta kertaa ihaillut kauniita kahvipussikoreja.

   Poista
  2. Minä aloitan vaatimattomasti kassista ja siihen tarvitaan liki 60 kahvipussia ja nyt pitäisi tehdä ihan kunnolla vielä esityötä, että pääsee kurssilla sitten heti aloittamaan. Juhlamokkapusseja on hyvin, mutta kun mua kiehtoisi vähän muunkin näköiset värit niin pitäisi saada jostain muitakin pusseja.

   Poista
  3. Jotkut ovat kyselleet kahvipusseja kahviloista, mutta niissä taitaa olla vaan joko Presidenttiä tai Juhlamokkaa. Aika paljon pitää itse juoda kahvia, jos meinaa saada kassitarvikkeet kokoon.

   Poista