tiistai 3. joulukuuta 2013

Varvasjuttuja

Otsikko viittaa sukkiin ja siihen kun kävin terveydenhoitajalla.
Kävin vuosittaisessa tarkastuksessa ja jalat näyttivät oikein hyviltä, ainakin hoitajan mielestä. Tosin lääkäri antaa arvion puolestaan parin viikon kuluttua. Sokeriarvot ei oikein ilahduttaneet. Siitäkin neuvotellaan lääkärin kanssa. Kolesteroli oli kuulemma ihan raja-arvoissa, mikä on tietysti hyvä juttu. Minä käytin jokusen vuoden levitteitä ja kolesteroliarvot huononi. Viime keväänä siirryin taas käyttämään Voimariinia ja nyt oli arvot paremmat. Toki käytän öljyjäkin, mutta leivän päällä rasvaa.

Tänään iltahämärissä kotiin tullessa oli Silja Europa -laiva laiturissa. Tuli taas muistoja mieleen siitä kun olin Silja Europalla merellä silloin kun Estonia upposi.

Käsityöt on olleet vähän heikoilla, mutta sain sentään yhdet sukat ja yhdet  vierastossut valmiiksi. Velipojalle ajatellut sukat 7-veikasta ja lankaa meni 97 grammaa, puikot taisi olla kokoa 3,5. Lankaa tossuihin kului 78 grammaa, kutosen puikoilla.

 
 

2 kommenttia:

 1. Hyvä että saat kolesterolit pysymään aisoissa ihan ruokajutuilla. Noihin sokereihin en osaa sanoa mitään. Sukat ja tossut on aina tarpeellisia ja hyviä lahjoja.
  Se merimatka ei varmaan unohdu koskaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruoka vaikuttaa kyllä paljon, vaikka on minulla sitä lääkitystäkin.
   Kyllä se merimatka tosiaan pysyy muistoissa.

   Poista