torstai 19. joulukuuta 2013

Kaikenlaista touhuilua

Kävin päivänä muutamana Ruoholahdessa myyjäisissä ja ostin sieltä tuoretta leipää. Oli vielä lämmintä kun tulin kotiin.
Tuomaanmessuillakin poikkesin ja ostin Kalevala Korujen luettelon sekä pari joulukorttia.
Töölössä asioidessa huomasin, että vielä jotkut ruusut sinnittelee. Nuppuja ainakin pukkaa, mutta kukkien aukeaminen taitaa jäädä.
Meille on tulossa uusi jäteputkihommeli. On vaan luukut laitettu kummasti portin taakse. Aika tympiää aina aukaista tai paremminkin laittaa portti kiinni, että mahtuu pudottamaan roskat viimeisestä luukusta. Voipi olla, että joku pistää vaan ensimmäiseen luukkuun.

Lauantaina on Ogelin neuletapaaminen ja on taas mukava nähdä käsityökavereita. Toivottavasti ei kaikki ole lähteneet joulun viettoon matkojen taakse.

 

 
 

 
 


6 kommenttia:

 1. No, on todella jätetty ajattelematta tuo roskisasia, sillä kuten itsekin kirjoitit, niin varmasti monet käyttävät vain ensimmäistä luukkua, luulen että itselleni kävisi usein niin ja samalla lajitteluintokin vähenisi.

  Kävin muuten tänään Töölön sairaalassa ihan pikareissulla eli lähinnä siis istuin autossa tämän päivää kun jouduin lähtemään liikenteeseen vielä kotiuduttuanikin.

  -merja-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kävin eilen siinä Töölön sairaalaa vastapäätä, Kivelässä. Tuo ruusukuva on sieltä.

   Poista
 2. Onkin herkullisen näköistä leipää. Ihan tunnen maun suussani. :)
  Kyllä roskikset pitäisi olla niin, että olisi kaikkiin helppo laittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina ei ajatella käyttäjää ja sitten ihmetellään miksei joku toimi niinkuin on suunniteltu. Ihmiset ei kierrä kulman ympäri, jos on oikotie.

   Poista
 3. Onks noi aidantakana oleva erikoisjätteille ja onko tavisroskaluukku helpommin käytettävissä? Onks toi niinku pihaportti vaiko vain roskiksien suojaportti? Aika oudolta viritykseltä näyttää. Onks toi semmonen imusysteemi ku tulee Kalasatamaankin?
  No sitt nähdään huomenna, ajattelin Ogeliin asti itseni kuljettaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä vielä mitä jätettä mihinkin luukkuun saa pistää. Tammikuussa on tiedotustilaisuus asiasta. Joku ohjevihkonen tuli postiluukusta, mutta kuten yleensä ohjeiden kanssa, niin mapitan ne yleensä jonnekin (roskapussin viereen) ja saatan sitten lukea kun seuraavan kerran muutan. :(
   Toi on siis pihaportti, joka toistaiseksi on auki ja siten noiden luukkujen päällä/edessä. Ja juu, samanlainen imusysteemi pitäisi olla kuin Kalasatamassakin.
   Kiva nähdä huomenna. :)

   Poista