lauantai 21. joulukuuta 2013

Mukava tapaaminen ja lankaa hukassa

Ogelissa oli tänään kiva tavata tuttuja ja sain KIO:lta suklaatia. Kiitos. Ensimmäiset palat pistelin jo kotimatkalla kun en ollutkaan muistanut syödä päivällä ja oli kiire kotiin ottamaan vastaan hoitosiili Urhoa.
Illemmalla minun oli tarkoitus parsia velipojan sukkia, mutta harmaa lanka oli hukassa. Siis se langanloppu, joka jäi uusista velipojan sukista. Ostin kyllä Ogelista ohutta harmaata lankaa ihan parsimuksia varten, mutta ihmettelen kyllä, minne on joutunut se kerän loppu, joka jäi viime viikolla velipojan sukkia tehdessä. Aina on hukassa just se, mitä tarvis. Missähän se hukka muuten on, tai talsi, jos joku tavara on vaikka tallessa eikä silti löydy.

 
 

6 kommenttia:

 1. Olisko hukka suden suussa;)
  Aika monta palaa näytät jo syöneen suklaasta, ai ai. Mä sain kanss suklaalevyn Kiolta mutta se on vielä avaamatta, oli tässä niin montaa laatua jo avattuna . . .

  VastaaPoista
 2. Söin ensin nälkään ja sitten terveydeksi. :=D
  Mulla on muut suklaat avaamatta, enkä avaakaan kun menee lahjoiksi.

  VastaaPoista
 3. Eilen söin kerroksen juhlakonvehteja ja jostain syystä tänään ei ole tehnyt edes mieli.
  Onpas velipoika onnistunut kävelemään kantapäänsä puhki sukasta, toivottavasti lanka löytyi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei munkaan tee tänään mieli suklaata.
   Ei ole lanka löytynyt. Onneksi parsimisella ei ole kiire kun vein uudet sukat velipojalle.

   Poista
 4. Mullakin on yksi harmaa lankakerä ollut hukassa jo kaksi vuotta. Muistan kun laitoin sen johonkin ja mietin, että tosta sen sitten otan. Enpä ole ottanut. :( .)

  VastaaPoista
 5. Mulla on monenmonta tavaraa talteen laitettuna ja joitakin olen etsinyt jo useamman vuodenkin ja joitain on löytynyt ihan vahingossa parin-kolmen vuoden piilottelun jälkeen paikasta joissa ei olisi voinut kuvitella edes pysyneen piilossa kuten esin repussa, joka on käynyt kuntoutusreissuillakin jo useita kertoja sillä välin ja sitten Ortonin pukuhuoneessa löytyi kun ihmettelin mikä pussukka repun takemman taskun pohjalla piilotteli, ei ollut ollutkaan kateissa kuin ehkä noin kolme vuotta.

  T: merja

  VastaaPoista