torstai 14. maaliskuuta 2024

Elämä kirkastuu

 Toista viikkoa flunssassa ja vielä silmätulehdus. Kuumaa mehua ja lepäilyä. Silmätulehdukseen sain nettilääkärin kautta antibioottivoiteen ja nyt tuntuu, että hivenen on menossa parempaan päin. Ruoka ei ole maistunut ollenkaan, mutta tänään jaksoin tehdä porkkanasosekeittoa. Lämmin keitto teki hyvää kurkulle. Taitaa mennä vielä ensi viikkokin kotosalla.





3 kommenttia:

  1. Tuohan on oikeasti Halloween kuva! Uh huh. Ai että nettilääkäri?! Siis toimi ainakin sulla. Ehkä mullekin sellainen olis ollu parempi kuin sairaanhoitajan tapaaminen, joka ei hyödyttänyt mitään. Kaksi kuukautta ihottumaa kärsin, lopulta lääkäri antoin oikeat dropit ja nyt alkaa paranemaan.
    Mulla ei onneksi ole ollut mitään flunssaa tms. Hyvä kun alat nyt paranemaan. Rauhallisesti kuitenkin, ja varovasti katupölyn kanssa ettei ärsytä silmiä.

    VastaaPoista
  2. Tiedoksesi, että Hagiksen hallissa on kässätapahtuma 22-23.3. : Hakiksen surina. Googlella löytyy tieto tuolla nimellä, on esim. FB esitelty eri tapahtumat yms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ilmoituksesta. Oijoi sentään. Pahalta näyttää, että en vielä silloin uskalla lähteä yhteistapaamisiin. Olisi kyllä mukava tavata ihmisiä kun on istunut/maannut sisällä jo pari viikkoa.

      Poista