sunnuntai 13. elokuuta 2023

Kuka meillä asuu

 Eilen kaupasta tullessani luulin tulleeni väärään kerrokseen kun ovessa oli uusi nimi. Luulin tulleeni väärään kerrokseen ja palasin hissiin ja painoin oman kerrokseni nappia . Mitään ei tapahtunut. Katsoin uudelleen meidän rapun seinässä olevaa kerrosnumeroa, oli oikea. Menin taas ovelle ja totesin, että kyllä, minun oveen oli laitettu ihan outo nimi. Avaimeni kyllä sopi ja pääsin sisälle. 

Soitin huoltoyhtiön numeroon, mutta ovat paikalla vasta maanantaina enkä halunnut soittaa hätäpäivystykseen. Laitoin viestiä oman talon fb-ryhmään ja sieltä epäiltiin, että väärään oveen tullut uusi nimi. Arveltiin uuden asukkaan olevan pari kerrosta alempaa. Laitoin sitten paperilapulle oveen oman nimeni ja peitin toisella lapulla väärän nimen. 

Huomenna pitää sitten soitella huoltoon, että korjaavat nimet oikeisiin oviin, että postit ja vieraat osuvat oikeisiin kohteisiin. 


5 kommenttia:

 1. No jopas jotakin. Mun rapussa on pari nimetöntä ovea vaikka niissä asutaan. Ovatkohan he anonyymejä 'jotain', ja haluavat pysyä piilossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa outoa. Vai onko lyhytaikaisia vuokralaisia/Airbnb?

   Poista
  2. Ei ole AirBnb, tämä kun on Kevan vuokratalo niin ei voi tuollaista tehdä, tai tietysti voi mutta äkkilähtö taitais varsinaiselle vuokralaiselle tulla kun paljastuisi. Täällähän on talonmies (ei kyllä enää asu tässä) niin varmaan jäis kiinni aika äkkiä. KS

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Onneksi oli tänään korjattu ja postikin (laskut<9 osasi oikeaan osoitteeseen.

   Poista