perjantai 17. helmikuuta 2023

Lepoa vaan

 Toista viikkoa olen potenut jonkinlaista flunssaa. Ensin tuli kurkku kipeäksi, sitten nousi kuume 38,7, sitten alkoi yskä, joka jatkuu edelleen. Nenäkin alkoi vuotaa ja on hiljalleen muuttunut sitkeäksi limaksi. Kuume on sentään laskenut, mutta vaihtelee 36,2-37,2. Kolme kertaa olen testannut koronan, mutta tulos on ollut negatiivinen. Ruoka ei maistu, juotavaa lipittelen pikkupakolla. Ja väsyttää, väsyttää... Olen melkein vaan maannutkin sohvalla, yhden yönkin nukuin siinä. 

No, sanotaanhan, että flunssa kestää kaksi viikkoa, jos ei hoida, mutta paranee 14 päivässä, jos hoitaa. 


3 kommenttia:

 1. Hmm, sitkeässä on mutta niinhän nuo kuuluuvat olevan. Oliko sulla influenssarokotus? Ehkä sulla ei ole, joskus ehkä puhuttiin siitä, en kyll muista. Mulla ei ole ku ei ole koskaan influenssaa ollut, paitsi silloin viiskytluvulla se eka aasialainen, en muista oliko sit seuraava hongkongilainen vaiko ei ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mulla influenssarokotus. Sain sen samalla kun viidennen koronarokotuksen. Aikoinaan sain töissä flunssarokotuksen ja sitten tuli heti kamala flunssa. En sitten ottanut rokotusta vuosikymmeniin ennenkuin vasta vähän ennen koronaa. Tää tuntuu olevan ihan vanhanaikaista räkätautia kun tuntuu, että limaa irtoaa "ämpärikaupalla".

   Poista
  2. Mun pojalla on kans jotain tollasta räkätautia, oli jo poissa mutta tuli taas. KS

   Poista