tiistai 31. tammikuuta 2023

Heleätä helmikuuta

 Onpa kiva kun aurinko pilkistää ja aamut alkavat valostua. Lunta ei näy mailla ei halmeilla, mutta sitä en sure. Mukavampi kun ei ole liukasta. 

Liipasinlapaset sain valmiiksi ja lähtivät ystävän kautta kohti Ukrainaa. Kaksinkertaisesta langasta (Regiaa ja Aloe Sockwoolia) tein, peukun kärki yksinkertaisena,  ja hiukan harjasin sisäpintaa niin ovat himpun enemmän tuulenpitäviä. Aika isot minun käteen, mutta miehen käteenhän ne on ajateltukin.  Eihän ne kauniit ole, mutta lämmittävät ehkä jonku käsiä. Kaksinkertainen neulos tuntui miellyttävältä, joten ehkä sitä voisi käyttää muuhunkin kunhan löytäisi kauniimman mallin. 

PS  Hernekeitto hautumassa, vaikka laskiaiseen on vielä aikaa. 
9 kommenttia:

 1. Oi oi, herkkuhernekeittoa täytyykin laittaa tulemaan. Itsetehty on niiiin hyvää. Hyvä kun noita ampulapasia teet ja moni muukin niin että saavat sotilaat jotain lämmintä, tekijän ajatuksetkin varmasti tuovat hieman parempaa mieltä sinne rintamalle. Kova paikka heillä.
  KristiinaS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotakin täytyy yrittää, vaikka pientähän se meikäläisen apu on, mutta ehkä ajatukset lämmittävät siellä.

   Poista
 2. Mitäs ihmislämpötilamittari sanoo? Onko vointi OK?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpöä 36,2, vointi parempi, mutta yskittää kovasti ja nenä vuotaa. Enimmäkseen makoilen kun väsyttää.

   Poista
  2. No hyvä että lämpö on laskenut Lepäile vaan, ei se pahaksi ole. Mutta syödäkin pitää, edes jotain. Tarviiko kaupassa käyntiä tai muuta apua? Laita viestiä niin mä hoidan mitä tarviit. KS

   Poista
  3. Kiitos, Kristiina tarjouksesta. Nyt on vielä kaikkea tarpeellista kun olen pari kertaa saanut tuttujen tuomana hedelmiä yms ja on kotivaraa ollut kerättynä ja vähän lakonkin varalle. Vichy on ainoa, joka on vähissä kun sillä olen maustanut mehua, että tulee juotua riittävästi. Yritän syödä vähän sitä sun tätä, mutta ei oikein maistu mikään. Yskä on nyt pehmeämpää, mutta limaa irtoaa paljon. Nenäliinoja ja talouspaperia kuluu, onneksi niistäkin oli varastoa.
   Kunhan tilanne paranee, niin mennään kahvittelemaan jonnekin kivaan paikkaan.

   Poista
  4. Joo mennään ja herkutellaan.

   Poista