tiistai 4. lokakuuta 2022

Syksyn puuhasteluja

 Poikkesin Espoon puolella asioilla ja nytpä näin se ruokakuljetusrobotin ihan liikenteessä. Siinä se nätisti odotti valojen vaihtumista ja sitten ylitti kadun. 

Syksyisiä värejä näkee siellä täällä vielä, vaikka osa lehdistä on jo varissut. Tämä puu on Tyynenmerenkadulla, melkein vastapäätä rokotuspistettä. 

Muutama pari vauvantossuja on tullut tehtyä, mutta nyt siirryn pikkuhiljaa myös joulukorttien tekemiseen. Niitä on kiva tehdä, vaikka en paljon lähetäkään. Osa menee hyväntekeväisyyteen niistä kuten sukatkin. 
5 kommenttia:

 1. Kivasti ollaan nähty 'ohimennen' pari kertaa. Hyvä ku oltiin sunnuntaina liikkeellä kauniilla säällä, nyt on niin synkkää. Mä en kyll ihan ymmärrä noita ruokarobotteja?On ihmisistä tullut laiskoja ku eivät kauppaan viitsi mennä. Okei okei, kaikki ei pysty-kykene mutta . . . Ehkä autoilijat varoo ja väistää noita robotteja paremmin kuin tällaista mummopyöräilijää, jolla ei oo mitään väliä.

  VastaaPoista
 2. Noi robotit vois kans vähän hauskuttaa ohi/kanssakulkijoita vaikkapa moikkailemalla. "tässä viedään lihapullia ja ketsuppia", "tupakkaa ei ole tarjota kun olen alaikäinen", "kiva kun aurinko paistaa, eiks vaan".

  VastaaPoista
 3. Jep, aurinkoiset syyspäivät on niiiiin kauniita. Välillä sateli mutta taas paistaa!

  VastaaPoista
 4. Nyt oli tämmöinen ilmoitus sillä Neulojat yhdistyksellä mistä puhuin ku tavattiin kahvilla: neulojatry
  Tule mukaan neulomaan!
  Sunnuntaina 30.10. neulemiitti Keskustakirjasto Oodissa, Helsingissä. Ryhmätila 3 on varattu käyttöömme klo 12-15, tervetuloa!
  Miitti on kaikille neulojille avoin tapahtuma ja osa Neulojat ry:n jatkuvaa toimintaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta. Pitääpä katsastaa tuo. Sunnuntaille kun ei ole useinkaan muuten menoja.

   Poista