keskiviikko 17. elokuuta 2022

Trippi Tampereelle

 Serkkutytön kanssa tehtiin muutaman päivän reissu Tampereelle. Junamatka alkoi jo asemalla kahvittelulla Cafe Elielissä. Olikin kiva tuttavuus, hyvä valikoima, runsaasti tilaa ja ystävällinen palvelu. 

Tampereella piti sitten kokeilla uutta raitiovaunua. Nimetkin niillä näytti olevan, yksi oli Ritva, mutta meidän vaunun nimeä en enää muista. Oli helppo ja kiva matkustaa, vaikka en olekaan varma  onnistuiko maksaminen. 

Hotelli Rosendalin ympäristöä ja maisemia ihailtiin minkä kurssiohjelma antoi myöten. Näin kesähelteillä oli kiva kun vesi, vissy ja kahviautomaatteja oli pitkin käytäviä. Meille täysihoitolaisille oli runsaat tarjoilut ja iltapäiväkahveilla hedelmiä ja pikkuleivoksiakin. 

Poikasen synttärikahveilla Vuosaaressa käydessäni ostin kauniita perunoita ja Rumba-mansikoita sekä kirsikoita. Nyt alkaakin kohta olla mansikka-aika ohi. 

Kalliossa Dallape-puistossa oli kirppari ja väkeä ihan mahdottomasti. Hyvä ilma suosi kun ei ollut ihan tukahduttavan kuuma ja pieni tuulenvirekin kävi välillä. Mitään en ostanut kun ei sattunut "tarpeellista" silmiin. 
4 kommenttia:

 1. Dallapee-kirpparilla muuten myytiin aikuisten villasukkia 6 eur/pari.

  VastaaPoista
 2. Halvalla meni sukat vaikka kuinka oli kirppari. Sulla on ollut mukavan kuuloinen Tampere reisu. Siinä se maksaminen hoituu hyvin Lähimaksulla, ja kun me tehtiin monta matkaa päivän aikana niin järjestelmä veloitti vain 7 euroa, se on siis vuorokausilipun hinta. Sama systeemi toimii Tallinnassakin vaan ei täällä stadissa. Oikein harmittaa ku mansikka-aika on lopuillaan. Ne on olleet niin hyviä, on suklaan syönti jäänyt vähemmälle;) Helteet sais kyll jo loppua, mä oon ihan loppu. Siivouspäivän kirppiksiä on sitten ensi lauantaina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin tutkia noita siivouspäivän tapahtumia. Huomenna olis Malmin toripäivä, jos jaksais lähteä katsomaan.

   Poista
 3. Tampere on mielestäni kaunis kaupunki, ainakin kesällä. 🍓 On herkullisia uusina, niin myös nuo 🥔 saavat mieliteot valloilleen.

  VastaaPoista