sunnuntai 28. elokuuta 2022

Lapinlahden Lähteellä

 Lauantaina kävimme Anne-ystävän kanssa katsomassa Lapinlahden Lähteen tapahtumaa. Seela Sella esitti kauniin runon ja Annen kanssa ihasteltiin hänen esitystä. Anne pääsi yhteiskuvaankin Seelan kanssa. 

Yleisö katseli taitavan pyöräilijän esitystä, mutta osa kuvista tuli huonoja kun esitykseen kuuluva auto savusi niin, ettei juuri muuta näkynyt. 

Teimme Annen kanssa pienen kierroksen alueella ja näimme peräkärryyn asennetun aurinkopaneelin ja varmaan muukin latauslaitteisto oli kärryssä mukana. 

Pienessä rakennuksessa oli leipuri paistamassa leipiä. Tuore leipä aina maistuu ja kilohinnalla sai ostaa. 

Kiitos, Anne, seurasta. Oli mukava päivä. 

4 kommenttia:

 1. Kiva päivä sinulla! Seela Sella on ihailemani taiteilija, hänen lausuntaa on kiva kuunnella. Mielenkiintoinen tu aurinkopaneeli kärryssä. Vastapaistettu leipä on namm! LapinlahdenLähde on minulle viellä käymätön paikka. Hyvää alkanutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatta kyllä käydä Lapinlahden Lähteellä ja kierrellä isossa puistossa. Kahvilakin siellä on ja taiteilijoiden putiikki, kirppismyymälä sekä kesäisin kukkien pelastus myyntiä eli muutamalla eurolla vähän huonossa hapessa olevia kasveja. Olen niitä ostanut ja hyvällä hoidolla saanut kukoistamaan.

   Poista
 2. Nuo leivät ovat erinomaisen herkullisen näköisiä. Aijai, mä en ole tuolla Lapinlahdessa käynyt koskaan. Mitens se on mukamas niiiin kaukana. Tarttis varmaan kunnostautua ja käydä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melko helppoa sinne on mennä. Metrolla Ruoholahteen, siitä kävellen Porkkalankadun ali ja koirapuiston ohi sairaalan alueelle. Monenlaista tapahtumaa kesällä. https://lapinlahdenlahde.fi/

   Poista