torstai 2. joulukuuta 2021

Joulukorttipaja

 Aamupäivän vietin Kampin palvelukeskuksessa joulukortteja askaroiden. Yhdessä on mukava tehdä ja tarvikkeitakin oli talon puolesta.  Henkilökunnasta kävi joku ottamassa videopätkän jonnekin palvelukeskuksen sivuille. Kaikkiaan olen tehnyt parikymmentä korttia omiin lähetyksiin ja kymmenkunta Siskot ja Simot keräykseen. Yhden joulukortin olen saanutkin. Näkyy takavasemmalla. Kiitos ystäväiseni PH. 

Triplan Fokukseen vein iltapäivällä kymmenen paria pikkusukkia. Menevät Töölön seurakunnan kastesukiksi. 

Sain LeaP:ltä hevosaiheisen pussukan annettavaksi lapsenlapselleni, joka pitää hevostilaa Unkarissa. Kiitos Lea, ihanasta pussukasta. Saaja on varmasti mielissään. 

Orkidea alkoi kukkia ja joku aika sitten saamani syystähti on vielä voimissaan. Saapas nähdä, saanko pidettyä hengissä miten kauan. 


6 kommenttia:

 1. Kauniita kortteja sinä jaksat tehdä! Suloisia pikku varpaan lämmittimiä, vaavit on onnellisia! Kuinka sinä saat tuon tähden säilyttämään lehtensä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Orvokki.
   En hoida kukkia erikoisemmin, kastelen vaan joskus.
   Joulutähti on lyhyen päivän kukka ja ei kyllä tykkää kun valot on päällä iltamyöhään. Kylmälle ja vedolle on arka, joten pidän sen kaukana parvekkeen ovesta.

   Poista
 2. Oi, miten suloisia pieniä sukkia ja noin iso määräkin. Olet ollut ahkerana. Hienot joulukortit olet myös askarrellut :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Omppumato.
   Yli 40 paria olen näitä kastesukkia nyt tehnyt.

   Poista