lauantai 22. toukokuuta 2021

Kavereita ja kukkia

 Eilen kävin parin ystävän kanssa Taidehallissa katsomassa ryijynäyttelyä ja kahvittelemassa Taidehallin kahviossa. Oli kyllä monenlaista ryijyä, vanhaa ja modernia. Tykkäisin kyllä ryijyistä, mutta enpä ole saanut seinille niitä pariakaan, jotka minulla on. Kiitos, ystäväiseni, kun pyysitte mukaan. Piristi kovasti. 


Tänään tapasimme  rouva A:n kanssa Hietaniemen hautausmaan portilla ja kävimme katsomassa Helsingin vanhimmaksi eläneen asukkaan hautakiveä. Rva A kertoi, että kyseinen henkilö olisi elänyt 118 vuotiaaksi. Kunnioitettava ikä.


Kävelimme sitten hautausmaan läpi Lapinlahden Lähteen kahvilaan korvapuustikahveille. Juuri uunista tulleet kuumat korvarit maistui kyllä. Kahvittelun jälkeen kiersimme rakennuksen ympäri ja istuskeltiin puistonpenkillä auringon lämmittäessä mukavasti. Puiston puissa oli paljon lappuja ja yhden lapun yhteydessä oli Taika-tammen henki. Aika hauska. Kiitos Rva A, kun soitit ja lähdit mukaan. Kotona sitten olen yrittänyt hoitaa soilikkiani kastelun suhteen ihan punnitsemalla ruukkua ja antamalla vettä sen mukaan etten kastele liikaa. 


6 kommenttia:

 1. Kivoilta kuulostaa sinun kahvittelut taas :).
  Kivoja käsitöitäkin olet saanut katsella :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Omppumato. Mukava kun vähän jo julkiset paikat avautuvat.

   Poista
 2. Toi ryijynäyttely oli hieno, näin sen syksyllä. Sulla on nyt ollut kivasti ulkoilukavereita, ed.postauksessa ja nyt tänään. Mukavaa ku nyt taas alkaa vähän oleen elämään kaduilla ja kahviloissa yms. Mä olin Kaunissaaressaa yhden yön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulis vaan ulkokahviloita vaan lisää kesäksi. Oliko Kaunissaari entisellään, vai oliko kovasti tullut muutoksia.

   Poista
  2. Oli muutoksia ja nyt se on kaikkea muuta kuin kaunis. Onneksi kalliot ja meri sentään on ja pysyy. Onneksi lopetin vakinaisen oleskelun ajoitta, sanoisin että kreivin aikaan.

   Poista
  3. Tuntuu pahalta aina kun luontoa hävitetään.

   Poista