sunnuntai 16. elokuuta 2020

Meilläpäin juhlitaan 28.8.2020/ PERUTTU


Kääk. Tää onkin nyt peruttu. Ens vuonna sit uusi yritys.

Meidän puisto on kesän aikana laajentunut kivasti ja nyt sitten pidetään juhlat sen kunniaksi. Toivottavasti silloin sattuu hyvät ilmat niin on kiva nähdä alueen asukkaita puistossa. Tähän asti siellä on ollut väljää liikkua ja penkkejä+roskiksia riittävästi. Lapsillekin on mukavia leikkipaikkoja. 

Poiketkaapa ystävät , tekin tutustumaan alueeseen. Uusia talojakin on valmistunut ja valmistumassa meren rannan puolelle. 

http://www.hyvantuulenfest.fi/?fbclid=IwAR1O9CPaga9xJvoquf6ZRqv_pT8IucHZHJf1n0oEEj6gpTZ6bSUCyWTfB5k  



4 kommenttia:

  1. Onpas paljon ohjelmaa ja esittelyjä ilmoitettu. Tulen katsastamaan jos vaan kerkiän ja muistan. Oon taas hakenu stadin asuntoa sieltäpäin, Livornonkatu. Mut mä jo oon menettäny toivoni mistään edullisemmasta asunnosta, on se tässä kituutettava ja rikastutettava eläkeyhtiötä, että voivat taas sijoittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti puistojuhla onnistuu.
      Huomasinkin, että ainakin Hekan asuntoja valmistuu. Pidän peukkuja puolestasi.

      Poista
  2. No just näin:(. Kaikkea taas aletaan peruuttamaan. Beatles Weekend siirrettiin keväästä syyskuulle ja nyt sekin on peruttu. Voi tanakele. Ja sit jotkut ihmiset kulkee ihan ku mitään tautia ei oliskaan ja monille on siitä harmia ja isoakin haittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta. Ensin peruttiin vain lähemmät tapahtumat, sitten kesätapahtumat ja nyt syksyä. Liekö ensi keväänäkään oikein mitään. Nyt kyllä sais jo järjestää ikäihmisille jotain tapaamisia. Yleensä kai vanhempi väki on ollut tunnollisesti omissa oloissaan eikä liehunut iltakapakoissa.

      Poista