torstai 28. toukokuuta 2020

Se on kesä nyt

Muutama lämmin päivä on ollut ja puut alkaa olla täydessä lehdessä. Ensi viikolle on ennusteltu jopa hellettä. Täällä meren äärellä on hiukan tuulista, mutta heti sisemmälle mentäessä on tyynempää ja lämpimämpää. Eilen kävin tuttavan kanssa kävelemässä Lapinlahden puistoalueella ja siellä on suojaista kun on isoja puita. Muutama uskalias oli uimassakin meressä. Lapinlahden kahvila on auki ja sieltä voi ostaa kahvia ja pientä syötävää. Istumapaikat on isolla pihalla, joten etäisyyttä riittää.

Soilikki kukoistaa sisällä ja pelargoniat parvekkeella, ulkona tuomet tuoksuu ja kukkii valkoisena

Tänään aamusella vähän sateli, mutta ehkäpä myöhemmin selkenee, että voi iltapäivällä käydä ulkoilemassa. Täytyy ensin odotella, että ruokaostokset tuodaan.

Kesämyssyä olen yrittänyt tehdä, mutta kahdeksan (8) purkukerran jälkeen ollaan takaisin resorissa. Malli on ylen helppo (lasten myssy), vinoneliöitä vaan, mutta eipä meinaa millään onnistua. Varsinaista ohjetta minulla ei ole, teen vaan kuvan perusteella ja vähän itse muotoillen. Vielä yritän, mutta jos ei onnistu, niin muutan suunnitelmia.
8 kommenttia:

 1. Onpas sulla tosi nätisti jo kukkia! Kärsivällisesti vaan neulot, kyllä se siitä. Minä neulon paraikaa kesäistä kolmiohuivia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Vilukissi. Mullakin on kolmiohuivi tekeillä, mutta jäi odottamaan kun tuli tarve kesämyssylle.

   Poista
 2. Ihanasti sulla kukkaset kukkii. Tuomesta tuleekin niin huumaava tuoksu.

  VastaaPoista
 3. Pääskysetkin ovat tulleet. Mun pihalla tuoksuu pensas mikä lie hyvälle. Ja tietysti oman terassin kukat kukoistaa, vielä jos vaikka markettoja hankkis.
  Jos kuulet jostain puisto- tms. tapaamisesta niin kerrothan.
  Lea on taas mennyt mökille tilkkutöidensä kanssa. Muista en oo mitään kuullut.
  Taitaa tämä korona-aika seuloa juvät akanoista;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläpäin tuoksuu tuomet. Koristeomenapuut alkavat juuri kukkia.
   Puistotapaamisista en ole kuullut, mutta jos ilmat on hyvät, niin KIP-päivänä olis kiva tavata jossain puistossa, vaikka ei olis virallista KIP-järjestäjää. KIP-päivä lauantai, 13. kesäkuuta 2020

   Poista
 4. Mä löysin tapahtuman Espalla:
  https://kiemuralla.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä. Espalla ovat olleet kolmena vuonna. Nyt eivät ole vielä päättäneet ovatko ulkona vai vaan netissä. Pitääpä seurata fb-sivuiltaan.
   https://www.facebook.com/Kiemura-121246918485942/

   Poista