sunnuntai 3. marraskuuta 2019

Hautausmaalla

Tuttava pyysi mukaan kierrokselle Hietaniemen hautausmaalle. Mikäpä siinä, kun oli hyvä ilma. Pilvinen tosin, mutta ei tuullut eikä satanut.
Ensin kävimme ortodoksihautausmaalla viemässä kynttilän. Sitten kävimme katsomassa veljeni muistolaattaa pylväässä no 10. En vienyt kynttilää ja hyvä niin, koska pylvään juuressa oli yli 30 kynttilää. Lähistöllä pihlajissa oli vielä marjat, mutta ei lehtiä. Kävelimme sitten katsomaan muualla olevien muistopaikkaa. Paljon oli kynttilöitä sielläkin.
Vielä kävimme Ruoholahdessa asioimassa ja siltä ostimme uunilämpöiset sämpylät. Sitten tulimme meille kahvittelemaan ja nauttimaan vielä lämpöisistä kaurasämpylöistä.
Kiitos, ystäväni mukavasta seurasta!

Ensimmäisenä 2 kuukautta sitten kukkansa avanneen orkidean yksi kukka on lakastumaan päin. Toivottavasti muut kukat kestää vielä kauan.

 

2 kommenttia:

  1. Mä en oo koskaan nähnyt pihlajia näin, että lehdet on menneet mutta kaikki marjat on vielä jäljellä. Tämä on outoa kun tuntuu joka paikassa olevan tälleen. Usein muuttolinnut lähtiessään syö suuren osan marjoista. MUTTA mä en oo nyt semmosta hyvää metsää löytäny missä olis pihlajassa marjoja niin että oisin saanut sitä nami hyyteloä tehdä. En noista tienvarsipuista rupee keräämään, ja ovat sitä paitsi niin korkeallakin marjat ettei niitä saiskaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmeen paljon onkin pihlajissa marjoja. Ei ole kelvannut linnuille. Nuo hautausmaan pihlajat voi kyllä olla eri lajia kuin metsäpihlajat.

      Poista