perjantai 15. syyskuuta 2017

Ranteenlämmittimet ja keikauskakku

Sain yhdet ranteenlämmittimet valmiiksi. Lankana Debbie Bliss Rialto 4ply. Lankaa kului 38 grammaa. Silmukoita 4x13. Nämä ovat erityisen pehmeät, mutta väri ei ole minun suosikki, joten lahjalaatikkoon menevät.



Jotenkin oli niin tylsä päivä, että oli ihan pakko leipoa jotain. Korvapuusteja teki mieli, mutta lähikaupassa ei ollut minun suosikkijauhoja, joten tein sitten keikauskakun, johon kotona olevat jauhot riittivät. Maistoin leipomusta heti lämpimänä. Ai, että oli hyvää. Taidan keittää kahvit ja ottaa toisenkin palan. Tuletko seuraksi?

6 kommenttia:

 1. No nyt ei kerkiä seuraksi. Herkullisen näköinen keikaus onkin.
  Vihjeeksi, että EHYT ry kerää Asunnottomien yö -tapahtumassa annettavaksi lapasia, hanskoja, kämmekkäitä ym kädenlämmitimiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kristiina vinkistä!
   Muistiin itselle:
   Käsineitä kerätään 10.10. asti ja ne jaetaan Asunnottomien yön tapahtumissa 17.10.
   Keräyspaikat:
   Helsinki
   • Elimäenkatu 25-27 (EHYTin keskustoimisto, vain postitus)
   • Hämeentie 111 (Olkkari)
   • Toinen Linja 31 (Elokolo)

   Poista
 2. Tuollaisenkin löysin:
  Helmet järjestää Kudo kodittomille -keräyksen

  Pääkaupunkiseudun kirjastot keräävät villasukkia, pipoja ja lapasia jaettavaksi asunnottomille Asunnottomien yön tapahtumissa.
  Voit tuoda neulomasi sukat, pipot ja lapaset mihin tahansa kirjastoon Espoossa. Viemme ne lähimpään Asunnottomien yö -tapahtumaan 17.10.2017 jaettaviksi tarvitseville.
  Helsingin keräyspaikoista ei ollut mainintaa, mutta ehkä tulee myöhemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myös Sininauhasäätiö kerää sukkia asunnottomille.











   Sininauhasäätiö


   Tykkää tästä sivusta · 11. elokuuta ·





   ..
   Osaatko kutoa villasukat? Haluaisitko auttaa meitä? Kutoisitko sukat asunnottomalle?

   Syksy ja talvi on taas edessä kylmine säineen. Me keräämme kudottuja villasukkia, jotka jaamme asunnottomille päiväkeskustemme kautta ja Asunnottomien yön -tapahtumissamme.

   Voit tuoda kutomasi sukat päiväkeskuksiimme Illusiaan (Mäkelänkatu 50, Hki), Spottiin (Ruusulankatu 10, Hki) tai Kissankelloon (Tuusula). Otamme vastaan myös lahjoituslankoja, jos sellaisia ylimääräisinä nurkissasi pyörii, joista osaavat asukkaamme kutovat lahjoitussukkia. (Tämänkin kuvan sukan on lahjoituslangoista kutonut eräs päiväkeskuksemme näppäräsorminen asiakas.)

   Poista
 3. Kiitos, TeSa! Mukava kun poikkesit blogissani.

  VastaaPoista