torstai 27. heinäkuuta 2017

Kolmas kerta toden sanoo.... vai sanooko

Viime viikolla erään vieraan mahdollinen tuleminen siirtyi tälle viikolle maanantaiksi.
Maanantaina ennen puoltapäivää vieras soitti, että ilma näyttää sateiselta ja sopiiko vierailu siirtää tiistaiksi kun sääkin näyttäsi paranevan. No, mikäs siinä kun ei tiistaiksi ollut sovittu vielä mitään.
Tiistaina vieras soitti jo aamupäivällä, että väsyttää ja siirretäänkö tapaaminen keskiviikoksi. No, keskiviikkonahan minulla on ollut Sokoksen tapaaminen, mutta lupasin jäädä sieltä pois tai mennä myöhemmin, jos kerran vieras on tulossa.
Keskiviikkona aamupäivällä sitten tuli tekstari, että huonosti nukutun yön jälkeen väsyttää, siirretään tapaaminen torstaiksi. No, siirrettiin.
Torstaina (tänään) aamupäivällä tuli tekstari, että tältä päivältä siirtyy kyläily.... kaunista päivää toivottaen.
Perjantaiksi eli huomiseksi ei ole sovittu mitään, enkä nyt taida varautua vieraaseen. Syön tarjoomukset itse tai tarjoan yllätysvieraille, jos sellaisia sattuu ilmestymään.

Onneksi kyseinen vieras nyt ilmoitti joka kerta ettei tulekaan. Aikaisemmin on soitellut parin päivän päästä, että en sitten tullutkaan tai, että kävin sielläpäin, mutta kiertelin kaupungilla yksikseni. Vaikka ei mitään menoa itsellä olisikaan, niin on kurjaa istua kotona odottamassa kun ei tiedä tuleeko vieras vai ei. Lisäksi vieraan varalle hankitut tarjoomukset jää itselle syötäväksi tai pakastettavaksi.

4 kommenttia:

 1. No just joo, kurjaa tuollainen venkoilu. Hyvä ku ilmoitti ettei tuu mutta tommonen sun hyppyyttäminen ei kyll oo oikein. Aikoo se koskaan tullakaan?
  Mukavaa viikonvaihdetta sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vähän harmittaa tyhjä odottelu. On tunnettu yli 20 vuotta ja nyt alkaa tulla tällaista.
   Mukavaa viikonvaihdetta sinullekin!

   Poista
 2. Harmillista tuommoinen jatkuva peruminen!

  Tarjottava näyttää herkulliselta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pitko oli tosi herkullinen. Pitänee käydä ostamassa uusi, mutta eri vieraille.

   Poista