perjantai 24. maaliskuuta 2017

Se löytyi sittenkin

Joulun alla etsiskelin valosarjaa parvekkeelle. Ei löytynyt, vaikka ainakin kymmeneen kertaan etsin pöydät, hyllyt ja pöytien alustat. Nyt kävin kellarista hakemassa pääsiäiskoristeita ja kas kummaa, siellähän se kaivattu valosarja oli tipusten keskellä. Ihan tyypillistä. Etsitty tavara löytyy kun sitä ei enää tarvitse. Tuleepa mieleen eräs naishenkilö, joka lopulta löysi porakoneen alusvaatelaatikosta.
Nyt pitää sitten miettiä, miten nuo joulu- ja pääsiäiskoristeet oikein säilöö, että löytyvät tarvittaessa.

6 kommenttia:

 1. Katos, kukkokanaset on olleet oikeassa pääsiäislaatikossa. Ihan vaan kirjoitat laatikon päälle Joulu ja toinen PÄäsiäinen. Mutt varmaan valot on pääsiäislaatikossa ku et oo niitä joulun jälkeen vielä korjannut pois ja sitt vasta pääsiäisen jälkeen keksit että nekin vois jo laittaa kellariin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, joku käpy on käynyt ajatuksen juoksussa.

   Poista
 2. Hyvä, että löytyivät nyt kuitenkin :). Minäkin suosittelen kahta erillistä nimikoitua laatikkoa koristeille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää tehdä punainen laatikko ja keltainen laatikko tai sitten yksi isompi loota.

   Poista
  2. mutta jos sitt taas laitat jouluvalot keltaiseen laatikkoon? niin ei ne punaisesta löydy jouluna. Jospa laitat vasta pääsiäisen jälkeen punaisen ja keltaisen laatikon siihen isoon laatikkoon jonka viet vappuna kellariin;) vitsi-vitsi ..

   Poista
  3. No, just noin vois käydäkin. Taitais olla parasta kun antais olla paikoillaan vaan. Niin jouluvalot kuin pääsiäiskoristeetkin.

   Poista