torstai 4. elokuuta 2016

Kylässä hyvä, kotona paras. Vuokkiniemen matka, osa 1.

Muutaman päivän trippi itärajan taakse oli ihan mukava, mutta olipa mukava palata kotiinkin. Vähän on ollut väsynyt olo enkä ole jaksanut lähteä ulos muuta kuin ruokakauppaan.

Vuokkiniemi ja Venehjärvi ja Iljan päivän praasniekka olivat reissun aiheena. Ilmat suosivat ja pieni ukonilmakin käväisi yön hämärinä hetkinä ja aamulla alkoi aurinko taas paistaa.

Bussikuljetus oli varattuna Kajaanista. Matka-Moilanen kuskeineen (H-moilasena Hannu Moilanen) kuljetti meitä erinomaisesti ja kuski tunsi mukavasti alueen paikkoja ja historiaa.Yöpymisethän tuolla alueella tapahtuu perheissä. Meidän majoituspaikassa oli majoittujille päätalossa kaksi huonetta ja piharakennuksessa kaksi huonetta. Puucee oli varastorakennuksessa ja vesi-vc päätalossa. Aamiainen ja lounas sekä iltapala olivat tosi runsaat. 
 
 
Talossa oli laitettu porakaivo ja kunnon suodattimet vedelle. Lisäksi keittiössä oli lisäsuodatin juomavedelle. Pienestä putkesta hanan vieressä tuli juomavesi.


 
 

4 kommenttia:

 1. Matkailu avartaa, jos väsyttääkin! Kotiin päästessä osaa taas melkoisesti arvostaa sisävessaa ymv! Mustosen kirjat ovat hyviä! Tiesitkö, että "Enni Mustosen" suku on täältä mun pitäjästäni!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho. Pitääpä noita Mustosen taustoja tutkia tarkemmin.

   Poista
 2. Kivoja matkakuvia ka mielenkiintoiselta kuulostaa matkasi :). Kiitos, kun jaat sen kanssamme :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkat on yleensä mielenkiintoisia, joskus jopa jännittäviä. Tällä matkalla jännitettiin tullissa yhden matkalaisen passijuttuja.

   Poista