maanantai 4. huhtikuuta 2016

Nyt se sitten tapahtui

Tiedättehän sen jutun kun silmälasit löytyy jääkaapista tai sokeriastia pakastimesta.

Silmälaseja jo olenkin etsiskellyt silmälasit otsalla, mutta nyt tuli kohdalle tuo jääkaappijuttu. Sokeriastia kyllä joskus noin 15 vuotta sitten löytyi jääkaapista, mutta sitä en tunnusta itse tehneeni.

Nyt kuitenkin tänään lipsahti. , Etsin sopivaa rasiaa sokerimittaustarvikkeille ja insuliinikynälle ja löysin askartelutarvikkeista sopivalta näyttävän. Kokeilin rasiaan sokerimittaustarvikepussukkaa ja muistiinpanovihkoa ja kynäkin mahtui kivasti. Sittenpä en enää löytänytkään rasian kantta, vaikka se hetki sitten oli ollut vasemmassa kädessäni. Etsin kantta olkkarista, hyllyt,pöydät, pöytien aluset, ei löytynyt. Etsin makkarista askartelutarvikekaapin hyllyiltä ja lattialta, ei löytynyt. Etsin keittiön pöydät ja kaappien hyllyt, ei missään. Kuljin reitin moneen kertaan edestakaisin kädet levällään miettien missä välissä olin kannen ottanut, koska toisessa kädessä oli rasian sisältö. Pieni luova tauko ja sitten välähti... jääkaappi..

Ja siellähän se oli jääkaapin hyllyllä. Olin laittanut sen kädestäni kun otin insuliinikynän sovittaakseni sitä rasiaan. Muistui mieleen äitini sanonta kun jotain kovasti etsittiin, "ota sieltä kaksin käsin, mihin olet sen yksin käsin laittanut".

Juups, että insuliinia nyt sitten...  :(

6 kommenttia:

 1. No voi tylsyys:( Vaan onhan se hyvä, että lääkettä löytyy vaivaasi. Kampissa oltiin vaan sä puutuit mutt ethän sä mihkään voinu lähteä ku oli kansi kateissa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ehtinyt Kamppiin kun olin just opettelemassa " irrota paperi, ruuvaa hattu kynän päähän, irrota hattu, irrota sisähattu, käännä annosasteikkoa kolmoseen, pitäis näkyä pisara,käännä asteikkoa kuutoseen, tökkää mahanahkaan, paina nupista, laske kymmeneen". Jäiköhän jotain välistä pois.

   Kansi kateissa, onneksi ei pää. :=/

   Poista
 2. Onneksi löysit kannen, mulla on just kateissa kangaskaitale jonka juuri leikkasin eikä löydy mistään, saas nähdä mistä ja milloin tulee vastaan. Jääkaapin lähellä en ole edes käynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita hukkaamisia tahtoo tulla lähes päivittäin kun käsistään pistää tavaran johonkin hetkeksi ja unohtaa mihin laittoi.

   Poista
 3. Saitpa minut nauramaan,,,! Viisikymmentä vuotta sitten olin kotiapulaisena, sattuipa silloin kaiken moisia kommelluksia maalaistytölle. Ensimmäisen päivän muisto on kahvin keittäminen, "kauankohan tätä pitää keittää"? Kotona kahvi vain kiehautettiin, mutta kun rouva käski keittämään! Toinen muistiin jäänyt tapatuma on muistin pätkimisestä, rouva pyysi tuomaan puolikiloa kananmunia ja minähän toin mutta ei niitä löytynyt mistään.
  Seuraavana viikonloppuna ne löytyi kun sulatin jääkaappia, ne oli pakastelokerossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, hah. Pakastetut kananmunat. Olen kyllä kuullut munien keittämisestä "kuinka kauan pitää keittää, että ne on pehmeitä".
   Aikoinaan kuulin, ettei kananmunaa saa laittaa mikroon, mutta pitihän sitä kokeilla...Tuloksena munalla kuorrutettu mikro. :(

   Poista