sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Lankalauantai

KristiinaS oli kutsunut Lankalauantain viettoon muutamia ystäviään. Porukka kokoontui puolenpäivän jälkeen ja viimeisimmät lähtivät kotoonsa vasta iltauutisten aikaan. Tarjoomuksia oli valtavasti kun Kristiina oli paistanut herkullisia karjalanpiirakoita ja vieraat toivat kuka mitäkin herkkua. Suklaata ja muuta karkkia oli "riittävästi". Taitaa olla niin, että tällä porukalla on paastonaika vasta edessä. Kiitos, Kristiina, kutsusta ja järjestelyistä. Kiitos myöskin muille vieraille mukavasta yhdessäolosta.


 

4 kommenttia:

 1. Onpas siellä ollut pöytä koreana :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli. Kaikkea ei jaksanut edes maistella, syömisestä puhumattakaan.

   Poista
 2. Kiitos itsellesi, ihanat Fazer-yllärit olit hankkinut. Oli tosi kiva saada kauniit sukupaketit. Kannatti vähän vihjaista, vaikkin tosi pienellä kirjasimella:)
  Lauantai oli oikein kiva ja antoisa päivä. IHanaa kun kaikki tulitte ja sopu sijaa antoi, hyvinkin.
  Makkarakastikkeeseen ei sitt tulekaan sipulia laisinkaan. VÄhän jo eilen vaivasi ajatus mutta selvis nyt kun kastikkeen tein. Oli niiiin hyvää että . . . EHkä PPP:lle tarvii sellaista joskus tarjota;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienet vinkit on joskus hyödyllisiä. :)

   Minä söin just nakkikastiketta. Jauhot hyvin ruskistettuina, nakinpalat ja sipulia myös. Vielä pikkusilppua suolakurkkua sekaan. Oolannin perunamuusin kanssa. Oli kans hyvää. Söin niin, että "napa ratisi".

   Poista