maanantai 16. marraskuuta 2015

Hiljainen viikonloppu

Kävin eilen ystäväni kanssa ortodoksihautausmaalla ja sitten menimme syömään Kiasman kahvioon. Saimme oikein hyvät annokset lohta ja poroa.
Muutoin päivä oli aika vaisu, vaikka aurinkokin paistoi keskipäivän aikaan. Kampissa oli jo jouluvaloja, mutta ei sentään vielä joulumusiikkia ja eihän se olisi oikein sopinutkaan Pariisin tapahtumien takia.

Talomme edustalla on alkanut Bunkkerin matalan siiven purkutyöt. Ikkunat on purettu pois ja sisustaa poistetaan. Jonkin verran tulee melua, mutta ei pahasti.


6 kommenttia:

 1. Minäkin kävin ihastelemassa Kampin jouluvaloja lauantaina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kamppi onkin jo ihan täysin jouluvaloissa.

   Poista
 2. Mielestäni jouluvalot ym. tarpeet on laitettu ihan liian aikaisin esille.
  Sullahan on mielenkiintoista ohjelmaa tiedossa lähiviikoille kun on noin hieno näkymä työmaalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota työmaata katselen ihan mielenkiinnolla. Nyt on ollut onneksi kosteaa ettei pölyt ihan valtoimenaan lennä. Niistä kun ei tiedä mitä pöpöjä on mukana.

   Poista
 3. Hienoja jouluvaloja näyttää kauppakeskuksessa olevan. Rakennustyömaata saat katsella,oi ja voi minä kun olen ollut yli 20v rakennustyömailla töissä. Tosin me ei rakennettu rivittloj suurempia. Niin tosi surullinen viikonloppu on ollut Ranskan tapahtumien johdosta. Maailma alkaa olla yhä turvattomampi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakennustyömaata on täällä minullakin. Huomenna tulevat ottamaan parvekelasitukset irti ja tekevät jotain parannuksia. En ole saanut yhtä lasia auki ja ties mitä muuta vikaa on. Ainakin yksi lasi karmeineen on rumasti vinossa, mutta sitä ei kuulemma korjata. Yhden päätylasin ja seinän välissä on 7 sentin rako, jota tiivistekään ei peitä kokonaan. Siis yli 2 vuotta on vetkuteltu noita parvekelasitusten korjauksia. Saapa nähdä tuleeko muuta kuin "valohoitoa".

   Turvattomaksi sitä tuntee olonsa. Minäkin olen ruvennut seuraamaan millaisia ihmisiä kulkee ympärillä.

   Poista