maanantai 27. huhtikuuta 2015

Vieraita ja vieraita

Jokunen päivä sitten LeaP poikkesi kylään. Olikin oikein mukava taas tavata ja jutustella. Kuvan kukat on Lealta. Kiitos ja kiva kun kävit.   :)

Toiset vieraat tulivat Jyväskylästä ja viipyivät useamman päivän. Käytiin velipojalle ostamassa telkkari, mikro ja kahvinkeitin. Ostosreissulla oli kantoapuna poikaseni ja hän myös asenteli telkkarin käyttökuntoon. Lisäksi vaihdettiin ikkunaan uudet verhot ja siivottiin kämppää. Poikamiehen huushollinpito kun ei ole siitä parhaasta päästä. Sänky korjattiin myös, siitä kun oli jalat irronneet ja velipoika (85v) joutui nukkumaan lattialla. Vähän siinä velipoika pyöritteli silmiään kun kolmen naisen porukka saapui liimoineen, vasaroineen ja siivousvälineineen. Niin. ja pöydänkin leksottavat jalat kiristettiin ja pienet liimaklöntit laitettiin muttereihin etteivät heti löysty uudestaan. Kun meillä ei ollut autoa käytössä, niin vanhat romut, tv, mikro yms, vietiin kellarikomeroon.

Kyllä me J:klän vieraiden kanssa ehdittiin tehdä pienet vaateostoksetkin. Eihän nyt naiset pääse ilman ostoksia kaupunkia kiertelemään. Siivoussession aikana vaan keiteltiin kahveja välillä, mutta lopuksi sitten mentiin  Kaivokadun Rossoon syömään. Kalakeitto olikin oikein hyvää ja jälkkärit herkullisia.

Eilen illalla olin sitten tosi naatti ja alkoi tuntua vähän flunssaiseltakin. Lämmitin saunan ja nukkumaan menin ennen klo 22 ja tänään aamulla nousin ylös vasta klo 7 paikkeilla.  Nyt tuntuu elämä taas melko normaalilta, mitä nyt aamusokerit oli jotain 11 paikkeilla. :(

Nyt kampaajalle, sitten Kamppiin syömään ja neulekahvilaan.

11 kommenttia:

 1. Kiitos kahvista ja herkuista. Onpas neilikat olleet hyvässä hoidossa kuin noin ovat innostuneet riehumaan avoimiksi.
  Sun veljelläs on kivat siskot ja siskonpoika kun tulevat ja hoitavat huushollin kuntoon ihan sukkelaan. Paranemisia niin flunssan poikaseen kuin kummallisiiin lihaskipuihin.
  Muuten, äkkiä hävisivät kierrätyksen pöydältä sinulta tuomani ja omat tavarat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neilikat on tosiaan komistuneet kovasti. Voi olla, että joudun laittamaan oksille tukea etteivät katkea kukkien painosta.

   Kiitos kun kuskasit ne mun roinat sinne kierrätykseen. Taas on yksi loota vähemmän tavaraa.

   Poista
 2. Kauniit kukat.
  Mulla on u
  us tietsika. Vanhasta hajos joku osa, jonka varmaan vois vaihtaa. Onks sulla tuttuja, esim. poikanen, jolla olis tohtorivehkeet tutkia tietsikaa, että mikä osa on mennyt rikki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea uudesta tietsikasta. En tiedä onko, mutta voin kysyä poikaselta, josko sillä on vehkeitä tutkia tietsikoita. Onko se pöytämalli vai läppäri?

   Poista
  2. Läppärihän tämä, ku ehkäkannan mukanani saareen kun onse aurinkopanelikin siellä. Helkkarin näppis ku ei osaa kirjoittaa niin nopsaan ku mä tekstiä syötän sille.

   Poista
  3. Ai, sulla on nopeammat aivot kuin läppärillä. :D

   Poista
  4. Joo on, mä oon aina ollut nopsa, joskus olis ollu hyvä olla vähän hitaampi;)

   Poista
 3. Upeat neilikat olet saanutkin, tuo väri on todella kaunis.

  Olette te naiset olleet ahkeria ja aikaansaavia ja toki kasivitosen pitää ehdottomasti päästä sänkyyn nukkumaan ja toinen ehdottomasti on naisten vaateostosreissu!

  T: merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juups. Kyllä sänky on tarpeen pitkän päälle. Yön-pari voi nukkua lattiallakin, mutta ei kuukausikaupalla.

   Poista
 4. Varmasti tuli hyvä mieli tuosta velipojan auttamisesta! Ja veli saa taas nukkua sängyssä ja muutenkin nauttia puhdaasta kodista. Ihan tuli minullekin hyvä mieli tuota lukiessani ja kuvitellessani.
  Yhdessä tekeminen on muutenkin niin mukavaa: pari päivää olen sellaisesta itsekin päässyt osalliseksi.
  Iloista vappua ja hyvää mieltä, Anitta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdessä tehden tylsätkin hommat sujuu mukavammin. Ja onhan se tietysti kiva tavata velipoikaakin, jota isosiskoni ei tavannutkaan 40 vuoteen. Veli on vähän erakko eikä ilmoitellut olinpaikkaansa. Minä sitä sitten selvittelin ja olen harvakseltaan pitänyt yhteyttä.

   Poista