sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Langanpäitä

Tykkäsin aikaisemmin tekemästäni myssystä kovasti ja innostuin tekemään toisenkin, melkein samanlaisen, mutta ei ihan. Nyt vähän enemmän mietin kuviointia, mutta ei ihan kohdalleen mennyt tämäkään. Langanpäitä tuli kyllä kymmenittäin kun punaiset kohdat ei meinanneet osua haluamilleni paikoille. Kolmas kerta toden sanoo, mutta nyt saa todellisuudentavoittelu jäädä ja siirryn muunlaisiin tekemisiin.
Lanka on tässä samaa Lamanaa kuin edellisessäkin myssyssä ja lankaa kului 83 grammaa. Puikot resorissa 3,5 ja muualla 4,0.


8 kommenttia:

 1. Sinulla onkin hommaa noiden langanpäiden kanssa. Ja se on sellaista tosi keljua, ainakin minun mielestäni.
  Lopputulos on ihan kiva. Oikein nätti myssy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tänään oli harmaa päivä, niin sain kaikki langat pääteltyä. Myssystä kyllä tykkään.

   Poista
 2. Voi hyvät hyssykät sun kanssas! Pitääks ruveta tekeen semmosella langalla semmosia raitoja ja kuvioita ettei ne helpommalla osu kohdilleen, häh? Ja nuo langan pääthän voi päätellä jo siinä tekiessä, ne niinku kudotaan siin samassa sinne väliin vinks ja vonks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta. Langan päättelyä kutoessa en olekaan vissiin koskaan harrastanut, vaikka varmaan nopeuttaisi valmistumista kun ei työ jäisi odottelemaan päättelyhommia.

   Poista
 3. huhhuh olet sitkeä sissi. Dropsin sivuilla on ainakin yksi käyttökelpoinen päättelytapa, mut tähän hätään en löytänyt sitä videota..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt teen samasta langasta kaulahuivia ja mietin siinä langanpäättelyitä. Kun tuo lanka on aika pehmeää ja löysäkierteistä, niin pitää pitkästi päätellä ettei purkaudu. Lisäksi neulon aika paksuilla vitosen puikoilla, joten silmukatkin on melko isoja.

   Poista
 4. Onpa tosi sievä myssy, Anitta!

  VastaaPoista
 5. Kaunis myssy!

  Langanpäiden päättely on kyllä aika kamalaa hommaa.

  VastaaPoista