lauantai 1. marraskuuta 2014

Ensimmäinen joulukortti saatu :=)

Lähistöllä asuva Aurora oli järjestänyt askaŕtelutilaisuuden yksinäisten vanhusten hyväksi (minähän en ole vanhus, enhän). Minä otin vähän korttitarvikkeita mukaan ja siellä vierähtikin kivasti iltapäivä. Välillä saimme teetä ja lapset kaakaota. Enpä olekaan pitkään aikaan ollut noin läheisessä tekemisessä kouluikäisten ja alle kouluikäisten lasten kanssa. Nuorimmainen nukkui rattaissa suurimman osan aikaa. Aika piristävää ja lapset on idearikkaita. Toivottavasti saajat ilahtuvat korteista sitten aikanaan. Aurora itse teki tonttuja kävyistä. Hiukan siinä oli opettelemista, mutta kyllä niistä hyviä tuli.

Minäkin sain kortin. Kiitos, Vilja. Ja kiitokset erityisesti Auroralle kun tällaisen tapaamisen järjesti. Kiitos myös muille kivasta seurasta. Auroralla oli käytössä taloyhtiön iso kerhohuone. Tosi hyvä askartelutarkoitukseen.


6 kommenttia:

 1. Sinulla onkin mennyt iltapäivä kivasti. Ja olet saanut niin kauniin ja iloisen kortinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kortti on nätti ja piristää kovasti.
   Nyt aion mennä saunaan kun kerhotilassa oli vähän viileää. Äsken huomasin, että kiuas ei lämmennyt kun olin vääntänyt kytkimen odotusajan puolelle. Pitää vielä odotella, että sauna lämpiää tarpeeksi.

   Poista
 2. Kivoja tuollaiset yhteiset askartelut, tunnelma on ihan eri kuin yksin kotona nyhertäessä. Ihailen ihmisiä, jotka viitsii tuollaisia järjestää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdessä tekeminen on mukavaa. Mieluummin sitä onkin seurassa kuin yksin. Nyt tutustuin uusiin ihmisiin. En tuntenut ennestään ketään. Mukava tutustua oman alueen mielenkiintoisiin asukkaisiin.

   Poista
 3. Kuulostaa mukavalta tuo tilaisuus tehdä eri-ikäisten kortteilijoitten kanssa kortteja vanhuksia ilahduttamaan ja olen iloinen, että Vilja hoksasi tehdä sulle tuollainen ihanan kortin

  T: merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen ollut monta kertaa yllättynyt siitä miten kohteliaita ja toiset huomioon ottavia nykylapset on.

   Poista