maanantai 27. lokakuuta 2014

Lämmintä päähän ja jalkoihinkin

Joku aika sitten ostin ihana pehmeää lankaa Käsityömessuilta ja sitten lisää Snurresta kun siellä messuilla näin kivan myssyn ja heti teki mieli saada itsellekin sellainen. Ei siitä tietystikään tullut ihan mallin mukainen kun eihän se raidoitus osu isossa myssyssä samoin kuin pienessä. Tykkään kummiskin ja kun lanka on vielä aivan ihanan pehmeää eikä varmasti kutita (hinta tietysti on sen mukainen).

Myssyyn meni Lamana-lankaa 73 grammaa, puikot 4,00 bambut, resorissa 3,5 bambut. Silmukoita noin 100. Kuviointi menee miten sattuu ja taustapuolella on punaista vähemmän. Vielä voisin laittaa pienen kukkasen, jos se ei vaikuttais liian pekka puupäältä.

Step-langasta tein yhdet sukat. Lankaa meni 43 gramma, puikot taisi olla 2,5 bambut, silmukoita 4x13. Nämä sukat lienee kokoa 38 ja menee ehkä lahjalaatikkoon.

 Malli

4 kommenttia:

 1. Kivan näköinen myssy, meneekin kivasti nuo kuvioraidat. Ja sukat on myös kauniit. Värit on niin nätit,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Leenamummu. Minusta tuo myssyn toispuoleinen kuvio on aika kiva.

   Poista
 2. Tosi ihanat sukat ja tuo myssykin näyttää kivalta eikä minun mielestä pieni kukkanen sitä pilaa eikä tee siitä pekkapuupää-hattua. Mutta kyllä tuota länkaa menee aina tosi vähän, sitä minä jaksan ihmetellä.

  T: merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi langat on kevyitä ja riittoisia. Eikä myssykään paina päässä liikaa. :=)

   Poista