tiistai 7. lokakuuta 2014

En minä mieltäni pahoittanut

... kun kävin tänään  katsomassa Mielensäpahoittaja-elokuvaa. Oli ihan mukava ja hauska katsoa. Lipun olin saanut ilmaiseksi Kampin palvelukeskuksesta. Näytös oli varattu Kampin palvelukeskuksen asiakkaille ja koko noin 250 hengen sali oli täynnä. Enpä olekaan vuosiin (vuosikymmeniin) käynyt elokuvissa.

Koko päivä olikin yhtä menoa kun ensin kävin Kampissa syömässä, sitten Diabetesyhdistyksen tiistaikaffeilla ja elokuva jälkeen tuttavan kanssa vielä syömässä. Toisaalta on oikein piristävää kun on menoja ja tapaa mukavia ihmisiä.

10 kommenttia:

 1. Minäkin haluaisin mennä katsomaan Mielensäpahoittajan, mutta en uskalla mennä tuoksujen takia elokuvateatteriin (no ehkä uskaltautuisin johonkin päivänäytökseen) enkä oikein teatteriinkaan.

  Sulla on ollutkin oikein mukava puuhakas päivä, tuollaiset tekevät välillä oikein hyvää.

  T: Merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni täällä on joskus ollut (oopperassa?) tuoksuton esitys eli toivottiin ettei esitykseen tulijat käyttäisi mitään tuoksuja..
   Tuossa eilisessä esityksessä ei minusta mikään tuoksunut. Taitaa olla niin ettei eläkeläiset enää paljon käytä hajuvesiä, ainakaan arkipäivisin.

   Poista
 2. Kyllä se oli mukava elokuva! Kyllä mä niin Kyrön Tuomaksesta tykkään. Katson usein sen hyvät ja huonot uutiset, just Nousiaisen ja Kyrön takia. Helppoa huumoria ja tilannekomiikka. Osaavat nauraa itselleen, mikä on parasta. Niin mekin osataan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilannekomiikka onkin parasta huumoria.
   En ole katsonut hyviä ja huonoja uutisia kun ei ole sattunut tv olemaan oikealla kanavalla..

   Itselle saa kyllä nauraa useinkin. :=/

   Poista
 3. Tämän minäkin aion käydä katsomassa mutta taidan jättää tuon ylenmääräisen syömisen väliin. Jätski ja kahvi leffan päälle kyllä maistuis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua taas ei jätski oikein houkuttele. Kiinalaistyyppiset vihannekset taas oli niin hyviä, että ilmainen kahvikupillinenkin jäi juomatta.

   Poista
 4. Yleensä en viitsi käydä elokuvissa enkä teatterissakaan - nautin rauhassa olemisesta tai kotona katselusta, jos sekään huvittaa. Mutta Miehet ovat Marsista, naiset Venuksesta, vai mikä nimi mahtoi olla, kun kävin teatterissa katsomassa yhden miehen esityksen (en muista tietenkään näyttelijän nimeä :( ) - sen esitys jatkunee Porissa. Se oli erittäin hyvä ja suositeltava jokaiselle!

  NIin, ja kiitos juoksutsemppauksesta, Anitta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä käyn teatterissa ehkä kerran vuodessa kun serkku varaa liput meille "sukulaistytöille". Ei tule yksikseen lähdettyä.

   Poista
 5. Pitäisiköhän itsekin mennä monen vuoden jälkeen elokuviin tätä katsomaan. Olen lukenut kaikki nämä mielensäpahoittajakirjat ja tykännyt niistä kaikista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se mukava käydä joskus katsomassa elokuvaa ihan isossa teatterissa, missä on iso ruutu ja hyvä äänentoisto. Tuota elokuvaa katsoessa yleisökin hörähteli ääneen välillä.

   Poista