torstai 5. syyskuuta 2013

Piirakkapäivä

Kokeilin tehdä Leap:n pannupulla-omenapiirakka-ohjeella piirakkaa. Aikas hyvä tuli ulkonäöltään, vai mitä. ja makukin mitä parhain. Uunin lämpötilan kanssa on vielä opettelemista. Tätäkin sain paistaa lähes tunnin kun pohja meinasi jäädä valkoiseksi.

Meillä sisäpiha sai nurmikon. On se kätevää kun rullasta vaan vetäistään nurmikko pihalle muutamassa tunnissa. Saapa nähdä, koska meillä on ensimmäiset pihajuhlat. Ihan ei ehditty mukaan Venetsialaisiin, mutta Rion karkelot varmaan pidetään. Pihakuvassa on vähän heijastusta kun en jaksanut ulos asti lähteä, vaan otin kuvan rapun ikkunasta.

Niin, ja nyt saan kävellä ilman tukia yms ja saan seisoa yhdellä jalalla, sillä kipeällä. Liikkuminen hiljalleen tekee kuulemma hyvää.


12 kommenttia:

 1. Sinulla on vallan mukavia asioita kirjoitettavana. Jalka on jo paremmassa kunnossa ja on hyvää piirakkaa syötävänä. Ja sitten vielä pihakin kaunistuu yhdessä hujauksessa. On kiva seurata ympäristön muuttumista.
  Hyvää loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ympärisön seuraaminen onkin mukavaa. Ajattelin ottaa kuvia muistoksi eri vaiheista.

   Poista
 2. Tosi hyvän näköisiä piirakoita! Minä tein äkkiä pikapullia, sellaisia, jotka nostatetaan leivinjauheella, kun sisko miehensä kera tuli käymään. Hyvin kelpasivat nekin, jopa reseptiä kyseltiin, kai se on meidän naisten tapa. :))
  Mukava kun saat jo käyttää kumpaakin jalkaasi, varovasti sitten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikapullareseptit on arvossaan kun tulee yllätysvieraita.
   Kipeää jalkaa hiukan varonkin kun vielä saattaa sattua äkkinäiset liikkeet. Lääkärin mukaan se ei kuitenkaan ole vaarallista.

   Poista
 3. Näyttää makoisalta, olis mun sittenki kannattanu tulla käymään. Vaan hyvä ku ei sovittu sitä ku pian puhelun jälkeen yks amalgaamipaikka tipahti. Pääsinkin sitt heti pian tohtorille ja nyt on uutta muovipaikkaa hampaassa. Ja sitt menin kampaajalle. Näin nämä stadipäivät yks kaks vilahtaa käsistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui hammasta. Sait sitten pääpuolta kuntoon sisäpuolelta ja ulkopuolelta. :)
   No, kunhat kotiudut sieltä saaresta, niin minäpä leipasen uudet pullat sua varten.
   Mukavaa saariviikkoa!

   Poista
 4. Näyttääpä hyvältä, nam. Mitäs marjoja sulla niissä on?

  Hyvä, että jalka alkaa pikkuhiljaa toipua ja pääset hipsuttelemaan jo ilman tukeakin.

  T: merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puolukoita vähän heitin pinnalle. Minä tykkään puolukkapiirakasta.

   Poista
 5. Alumiinivuoassa ei jostain syystä tule oikein koskaan ruskeaa pohjaa jos siinä on vielä tuo paperi välissä, parempi on jos rasvaa sen vuoan.
  Herkullisen näköistä piirakkaa sait aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pienempi vuoka olikin ilman paperia. Uuden uunin pellit on emaloituja eikä mielestäni yhtä hyviä kuin vanhan uunin rautapellit.

   Poista
 6. Minäkin tykkään puolukkapiirakasta! Nam!

  T: merja

  VastaaPoista