torstai 23. toukokuuta 2013

Siiluset vaihtui kalakukkoon

Tänään illalla oli haikeitten jäähyväisten aika. Vähän palluteltiin ja katsottiin onko poikia vai tyttöjä. Näytti olevan 2 poikaa ja 3 tyttöä. Pienet palluraiset lähtivät sitten omaan kotoon ja minä sain tuliaisina Hanna Partasen kalakukon. Heti piti maistaa palanen. Kalakukkohan on tuhtia ruokaa ja kun kukkonen oli tänään paistettu, niin loput laitoin pakastimeen. Jos siis lähiaikoina joku kakakukon ystävä sattuis poikkeamaan,  niin maistiaisia olisi tarjolla. Kiitos Marsu  tuomisista ja tuf-tuffeja siiluille.


12 kommenttia:

 1. Kyllä nuo siilin poikaset on sitten ihania (ja pieniä). :) Kuinka mahtaa illalla uni tulla kun olet taas yksin. Varmaan on ikävä. :(
  Tuliaisista sinulla riittääkin pitkäksi aikaa herkuttelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä muutamassa päivässä tottu niihin niin, että vielä pitkään hiiviskelen keittiössä etten häiritse siilusia ja varmaan yöllä herätessä kuuntelen rapinoita. Just oli parilla poikasella silmät hiukan rakosellaan. Poikasethan on ihanimmillaan siinä 3-4 viikkoisina kun silmät on auenneet ja uteliaina piipertävät ympäriinsä. Isommat sitten jo kakkailevat enemmän ja siivottavaa riittää viiden poikasen ja emon jäljiltä.

   Poista
 2. Kiitos vielä kerran hyvästä hoidosta hoitotädille. Toivottavasti kukko maistuu :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukko maistui jo illalla ja aamullakin pieni viipsale voin kanssa.

   Poista
 3. On ne vaan somia palleroisia!
  Enpä ole aikoihin saanut maistella Partasen kukkoa, nyyh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Partasen kukkohan on se tunnetuin. Täällä sitä saa toritapahtumissakin, mutta tuo elinen oli eilen paistettua eli ihan päiväntuoretta.

   Poista
 4. Voi miten suloisia ♥
  Teitköhän nyt viisaan vaihtokaupan ? :D

  Kyllä meidän mökille pääsee ihan perille asti autolla. Vaikka kahta puolta on vuoret, niin välistä on saatu tie tehtyä !

  Mukavaa pian alkavaa viikonloppua Anitta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tainnut vaihtokauppa kannattaa, vaikka Partasen kukot hyviä onkin. Siilithän olisi pitempiaikainen ilo ja rahallisestikin parin tonnin pieti tuo pesue.

   Poista
  2. Tervetuloa vaan !
   Bussit ei kyllä perille asti kulje.... joudut viimeisen 8 km kävelemään :)

   Poista
  3. Tuollainen 8 km kävely kyllä sujuu ja senjälkeen taitaisi mennä puolikas savukalaa ja litra vettä. mistäs muuten teitille vesi tulee.

   Poista
 5. Aikamoinen vaihtokauppa! Minulla on vihdoin hyviä uutisia Jilaya-tytöltä: tänä aamuna kuulin pesästä piipitystä, 35. päivän päästä astutuksesta. Tämä oli viides astutus ja viimeinen mahdollisuus, joten olen onnellinen. Jilayahan on Lilithin tytär.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihanaa! Onnea poikueelle. Toivottavasti on monta tervettä ja kaunista piiperoista.

   Poista