perjantai 9. elokuuta 2024

Syksyn enteitä ja synttärit

 Poikkesin Vuosaaressa ja sinne onkin rakennettu korkeita tornitaloja. Onkohan yli 30 kerrosta. Olisi makea asustelle noin korkealla, varsinkin tuulisella säällä. 

Matkalla näkyi pihlajissa jo punaisia marjoja. Tyrnimarjatkin näyttivät olevan kypsiä, mutta kamalan happamia kun maistoin. 

Poikanen laittoi grillin päälle ja hyvät possunniskafileet kypsymään. Kylkeen vihanneksia foliossa ja röstiperunoita. Itsetehty kermapippurikastike kruunasi kaiken. Jälkiruuaksi oli kahvin kanssa grillattua banaania jäätelöllä ja teelusikallisella Amarettoa maustettuna. 

Sääkin suosi kun oli aurinkoista, lämmintä ja tuuletonta. Matka suuntaansa kesti 1,5 tuntia aika tasan. Kävely-ratikka-metro-kävely.  Kunhan metro alkaa kulkemaan rautatieaseman kautta, niin vähän matka-aika lyhenee kun metroon pääsee jo Kampista. 




2 kommenttia:

  1. Ah mikä herkkuateria! Jösses mitä tornitaloja! En oo aikoihin Vuokissa käynytkään. Seuraavalla Hesan reissulla täytyy nuo käydä katsomassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää taitaa olla ihan uusia, ei vielä aivan valmiita. Minä kyllä tykkäisin asua korkealla, mutta entäs, jos hissi ei toimi.

      Poista