torstai 4. heinäkuuta 2024

Mansikoita ja kermavaahtoa

 Kerrankin sain kaupasta mansikoita, joissa ei ollut yhtään pilaantunutta mukana. Tosin ei näissä nykyajan mansikoissa ole juurikaan makua, mutta sokerin ja kermavaahdon kanssa voi syödä. Minulla on pakastimessa kermavaahtoa pikku keoiksi pursotettuna. Kun sen ottaa esille, niin vähän pehmittyään se on kuin vasta vatkattua. En laita vaahtoon sokeria, niin sitä voi käyttää myös suolaisiin kastikkeisiin. 



2 kommenttia:

  1. Vanha kunnon lajike Polka on ollut edelleen maukasta ja yksi uudempi Sonsation oli kans hyvä. Mä syön ilman mausteita sellaisenaan. Kunpa saisi villejä vadelmia! Nuo kasvatetut isot ei ole oikean vadelman makuisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin tänään kauppatorilla ja missään ei näkynyt mansikoissa lajikkeen nimeä. Oi, että, jospa saisikin ihan oikeita metsävadelmia. " Hamassa nuoruudessani" kauppatorilla oli ns maalaisten penkit ja siellä myytiin metsävadelmiakin.

      Poista