lauantai 17. joulukuuta 2022

Onnea siskolle

 Isosisko täyttää tänään 95v. Lämpöiset onnittelut!

Aino-sisko oli sairaalassa muutaman päivän kun oli kaatunut kotona. Sairaalassa todettiin sitten myös korona. Oli sairaalassa tutkittu ja kuvattu tarkkaan ja todettu ettei mitään vikaa missään. Nyt on kyllä jo kotona hyväkuntoisena. On pessyt pyykkiä ja laittanut ruokaa. Kaupassa ei ole vielä käynyt, vaan veljentyttö on hoitanut sen puolen. Kuulemma naapuritkin tuovat kaupasta kyllä maitoa ja leipää. Nyt on sitten mietinnässä josko jotain kotiapua ottaisi, ainakin turvaranneke olisi hyvä. Taitaa nyt talven aikana jäädä ulkoilut vähiin. Koronan takia ei nyt voitu sitten synttäreitä pitää ihan paikan päällä, vaan jospa tilanne olisi parempi 5 vuoden kuluttua, niin sitten vietetään isommat juhlat. 6 kommenttia:

 1. Täältäkin onnittelut noin iäkkäällle vaikka ei tuttuja ollakkaan. On siinä nähnyt maailmaa. Mun systerit 87 ja 85 alkaa kyll oleen jo vähän rasittavia, varsinkin toinen. Kyllä hyvin vielä pärjäävät mutta mä vaan en jaksa niitä. Mun korona tuli ja meni. Ihan iisipiisi oli, semmonen vanhanaikainen vilustuminen. Toivon, että sinä pysyt terveenä. Orionissa on 11.1. Hamsterit -elokuva, Huovisen kirja ainakin oli hauska. Ostin jo lipun. Ehkä siellä nähdään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kristiina. Hyvä, että koronasi ei ollut pahempi. Nuo Orionin kerholiput on niin edullisia, että tulee joskus käytyä, vaikka muuten en ole käynyt elokuvissa vuoskymmeniin.

   Poista
 2. Onnea isosiskolle, kunnioitettava vuosien saatto hänellä!
  Iloista joulun aikaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sirppis ja mukavaa loppuvuotta sekä uuden vuoden alkua sinulle.

   Poista