keskiviikko 19. helmikuuta 2020

Herkullinen ja helppo

Löysin fb-sivuilta kivan ohjeen ja päätin kokeilla, koska kesäkurpitsa ja basilika on herkkujani. Vuokaan kerroksittain  kesäkurpitsaa, tomaattia, basilikaa, sipulia, parmesan-juustoraastetta ja 200 asteessa 45 minuuttia. Minulla oli nokare fetaa ja sen murentelin vielä päälle. Ihana tuoksu ja makukin herkullinen. Suolaakaan ei tarvinnut lisätä. Ja kuten kuvasta huomaa, niin ison osan söin ennen kuin ehdin kuvaa ottaa.


6 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä! Minunkin herkkuja nuo ainekset ja herkulliselta näyttää valmis ruokakin. Kesäkurpitsareseptejä kun ei ole vaivaksi asti. Aurinkopäiväterveiset sinne Jätkäsaareen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesäkurpitsa on suurta herkkuani. Yleensä vain paistan paistinpannulla ja syön lisukkeena tai leivän päällä.
      Kiitos terveisistä, täällä kaunaili äsken lunta kun käväisin kävelyllä.

      Poista
  2. On niin herkullisen näköinen että, nälkähän tässä tulee! Meillä mennään pitkälti noilla valmisruuilla, kun tuo kämppis on niin tuulella vietävän ronkeli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä teen paljon itse ja yhden hengen annoksia. (tai sit syön kahden edestä). Valmisruuissa on se etu, että ei jää valmistusjämiä.

      Poista