torstai 19. syyskuuta 2019

Pieni trippi

Tuli sitten tehtyä "etelänmatka" Tallinnaan. Aamulla lähtö Katajanokalta ja illalla kotiin. Vähän yli 30 hengen porukan kanssa olin matkassa. Menomatka vietettiin konferenssihuoneessa Diabetesyhdistyksen tulevaisuuden näkymiä pohtien. Keskustelu oli vilkasta ja uusia ehdotuksia tuli runsaasti. Toivottavasti yhdistys sai paljon hyviä aiheita lähitulevaisuudelle.

Tallinnassa oli bussi odottamassa ja halukkaat lähtivät sillä kohti valokuvataiteen (Fotografiska Tallinn) museota. Näyttely oli kahdessa kerroksessa, joista remontin takia vain alempaan pääsi hissillä. Itse näyttely oli vallan piristävä. Ylemmässä kerroksessa oli lähinnä naku-, alaston ym pilakuvia tunnetuista henkilöistä. Alemmassa kerroksessa oli värikkäitä kukkaiskuvia. Sisääntulokerroksessa oli kahvila, jossa oli herkullisia leivonnaisia.

Museon jälkeen palasimme bussilla satamaan ja pienen odottelun jälkeen pääsimme laivaan ja heti kohta syömään. Tällä kertaa ruoka oli hyvää ja monipuolista (keväällä ei). Jälkiruokia en ottanut enkä ilmaisia viinejäkään maistellut.

Ilmakin suosi matkaamme. Merellä oli vain pieniä laineita ja aurinko paistoi lähes koko matkan ajan. Kiitos matkaseurasta serkkuseni ja muut tutut ja uudet tuttavuudet.






4 kommenttia:

  1. Nyt jo remontissa, vastahan se Fotografiska avattiin. Mä meen sinne varmaan ens reissulla, kiinnostaa.
    Laiva ei sit lähtenys sun kotisatamasta;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oisko se remontti vielä kesken.
      Juu ei lähtenyt meidän nurkilta.

      Poista
  2. Matkustelu on aina mukavaa. Kiva, että pääsit reissuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuollainen päiväreissu sopii minulle.

      Poista