Tein pieneen vuokaan kukkakaaligratiinin vähän säveltäen. Vuokaan kukkakaalia. Päälle kastike, jossa viipale kinkkua pilkottuna ja ruskistettuna, teelusikallinen jauhoja, tilkka kermaa ja juustoviipale pilkottuna joukkoon. Vuokaan päälle vielä juustoraastetta. Olisiko ollut puolisen tuntia uunissa noin 200 asteessa. Oli hyvä ja täyttävää.
Nyt helteellä on tullut enempi syötyä salaatteja, ja sitten minun vakio nakkikeittoa, joka on nopea ja helppo. Eli pakastejuureksia kourallinen, pari desiä vettä ja yksi nakki viipaloituna. Mausteita mielialan mukaan.
Mä vaan en oo VieLäkÄän oppinut tekemään yhdenhengen annoksia. Syön sitten kaksi tai kolme päivää samaa, ehkä vähän muokattuna. Kun en myöskään oo oppinut pakastamisen autuutta unohtaa ruuat jäätymään ja lopulta biojätteeksi kun ovat vanhentuneet sielläkin;)
VastaaPoistaOn se mullekin vaikeaa, varsinkin uunissa tehtävät ruuat. Keiton voi helpommin pienenkin annoksen.
PoistaNami, maistuisi minullekin :).
VastaaPoistaTää oli niin helppo ja oikein hyvääkin, joten taidanpa tehdä tänäänkin. Voisin laittaa vielä parsakaalia joukkoon.
Poista