torstai 14. helmikuuta 2019

Ystävänpäivää

Mukavaa ystävänpäivää itse kullekin.
Itse kävin parin entisen työkaverin kanssa lounastamassa Lasipalatsissa. Suunnitelmissa oli nauttia blinejä, mutta kun lounaslistalla oli lohta, niin vaihdoimme siihen. Alkupalat, pääruoka ja jälkiruoka oli mitä maittavimmat ja tarjoilu ystävällistä ja nopeaa, vaikka paikka oli jokseenkin täynnä.
(Tosin tuo hyytelömuna jäi syömättä kummastakin annoksesta). Kirpakoista tyrnimarjoista sai parin päivän c-vitamiinit.


Käsityöpuoli on edelleen ollut hitaalla. Kolmiohuivi kuitenkin valmistui lopulta. Lanka Debbie Bliss baby cashmerino 126 grammaa. 55% vilaa, 33% akryyli, 12% kasmirmatto (?). Puikot 4,0 bambu pyöröt. Aloitus niskasta, reikäkuviot oman "mallin" mukaan = langankierto 2 yhteen. Reunassa muutama kerros aina oikeaa. Tämä menee Koskelan palvelutaloon vanhuksille. Lankaa on vielä jäljellä useampi kerä, joten varmaan teen näitä lisääkin.


2 kommenttia:

 1. Annosten suunnittelijata on tainnu mielikuvitus loppua ku tuota munaa on molemmissa annoksissa. Hyvältä näyttää lohi. Mun mielesetä Lasipaltsissa on aina ollut hyvä palvelu ja maukas ruoka. Ja interiöörikin on kiva.
  Monet sukat oot saattanut maailmalle, lähelle ja kauas.
  Mä oon ostanut pusero- ja huivilangat. Saas nähdä millo valmistuvat, villapökät nyt ensin loppuun asti ennen ku saan uutta aloittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja minä kun en syö "raakaa" munaa, niin jäi lautaselle. Ruoka, varsinkin jälkiruoka, oli kyllä täyttävää ja nälkä lähti.
   Palvelu oli kyllä ihan kymppi, ystävällinen ja nopea, mutta ei liian mairea.
   Ai, villapökät sulla tekeillä. Teetkö itselle?

   Poista