keskiviikko 5. joulukuuta 2018

Keskustakirjasto Oodi ja muuta kuljeskelua

Kävin aamupäivällä Koskelan palvelukeskuksen neuletapaamisessa. Ryhmä tekee sukkia, polvipeittoja yms eri osastojen vanhuksille. Viime viikolla oli ollut myyjäiset ja tuotto oli ollut ennätyshyvä. Rakennuksen eteisessä oli kivoja tonttuja ja aulassa oli ryhmä laulamassa. Tuli ihan hyvä mieli kun näytti siltä, että henkilökunnalla ei olut missään kiire (kävin yhdellä osastollakin).

Oodin avajaisissakin poikkesin. On se vaan iso rakennus. Kolmas kerros jäi katsomatta enkä jäänyt myöskään odottelemaan Jenni Haukion esiintymistä. Tietokoneita oli paljon ja isoja tulostimia ja näytti olevan tabletteja asiakaskäyttöön. Tänään oli glögiä ja torttuja (myynnissä) monessa paikassa ja useampi kahvila auki. Täytyy mennä paremmalla ajalla tutustumaan lisää.

Mulla on uuden läppärin myötä kuvien laiton kanssa ongelmia kun joka kuvan jälkeen pitää sulkea kamera ja laittaa se uudestaan päälle. Siksi siis vain muutama kuva.


4 kommenttia:

 1. Kunhan uteliaimmat on tuon katsastaneet ja on vähemmän väkeä niin ehdottomasti on Oodi nähtävä. Jokos ootte sinne neuletapaamista suunnitelleet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapaamista on suunniteltu ja henkilökunnan kanssa jo sovittukin. Toivottavasti toteutuu.

   Poista
  2. Kerrothan sit mullekin millon on, please.

   Poista
  3. Kerron toki. Tapaamiset on 2. kerroksessa, mutta se ei ole vielä käytössä. Tällä viikolla piti olla ensimmäinen kokoontuminen, mutta "virallista" tietoa ei ole tullut. Ensi vuoden puolella sitten kuitenkin. Kelloaikaakaan en tiedä, mutta eiköhän se ole siinä klo 16 tai klo 17 alkaen. Ja toki tulee kirjaston nettisivuillekin tieto kun on ihan avoin kokoontuminen.

   Poista