maanantai 9. heinäkuuta 2018

Vesipullolle oma pussukka

Lämpiminä päivinä täytyy kuljettaa vesipulloa mukana ja kassissa se tahtoo kaatua ja voi vuotaakin.
Tein ensin lapsenlapselle toivomuksesta pullopussukan pitkällä olanyli-hihnalla niin voi pitää sitä ratsastaessa mukana. Pussukkaa olikin mukava virkata ja teinpä sitten vähän lisääkin. Näitä voi vaikka antaa kaverillekin. Voi olla, että vielä jokunen valmistuu kun lankaakin on jäljellä.
Muutama ampiaspesäkin on tehtynä. Näitä pitää tehdä lisää kun niitä voi viedä tuliaisiksi, jos joku kutsuu mökille.

Ystävän nettikaupasta tilaamat kengät/tossut sain tänään. Nämä ovat kevyet, muoviset ja saa nähdä miten kestää käytössä. Edulliset olivat, mutta värin takia oikeastaan nämä halusin.

Lauantaina olin kyläilemässä, käsityö mukana tottakai. Kun pelkäsin, että viemäni kukat nuokahtavat nopeasti, niin ostin edellisenä päivänä vähän enemmän niitä ja vierailulle valikoin sitten parhaimpia. Tosin yhtään selvästi nuutunutta ei vierailupäivän aamuna vielä ollut. Loput kukat jäi minulle ja on ihan mukava kun on kukkia itselläkin. Kiitos ystäväiseni kutsusta ja herkullisista tarjoiluista.

Sunnuntaina kävin tuttavan kanssa katsomassa Dallapen puistokirppistä Kalliossa. Iso oli alue ja paljon myyjiä. Tosin mitään ostoksia en muuten tehnyt kuin lettukahvit join. Oli kyllä mukava katsella tarjontaa kun oli kaunis ja lämmin ilma.

 


 

4 kommenttia:

 1. Mahtavia ideoita sinulla, tuo pullopussukka! Nuo tossu ovat ihanan väriset, niin raikkaat kesään. Kauniit ruusut koristavat pöytääsi!����

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Harmaa hamsteri!
   Mukavaa kesää sinulle.

   Poista
 2. Oletkin saanut monta pullopussia valmiiksi :). Ihania ruusuja myöskin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on kiva tehdä ja voi antaa kavereillekin.

   Poista