lauantai 24. maaliskuuta 2018

Sitä saa mitä tilaa

Tänään Ogelin neuletapaamisessa oli paljon porukkaa ja tunnelma iloinen. Edellisellä kerralla oli laskettu leikkiä, että jos ottaa eväät mukaan niin pitää tuoda "kaverille kans". Niinpä sain tänään pienen sillivoileivän (ja kaveri kans). Kiitos, oli hyvää ja pieni suolainenhan maistuu aina.

Kotiin lähtiessä muutamat lankakerät tarttuivat takin hihaan ja niinpä kassi täynnä ihanan pehmeitä villa-puuvilla-lankoja läksin kotiin. Varmaan teen niistä jotain vauvajuttuja tai sytomyssyjä.


4 kommenttia:

 1. En ehkä ihan ymmärrä eväitä, paitsi jos on sairas ja ihan pakko syödä just sillä kellonlyömällä.
  Aikas herkulliset langat, sekä värit että materiaali.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, joo. Tuo syöminen on vähän lisääntynyt. Joillakin on täytettyjä patonkeja ja joillakin salaattia. Onhan siinä picnic vieressä, jossa voisi käydä syömässä. Joskus Kion kanssa söimme patongin puoliksi siellä picnikissä.

   Poista
 2. Juu,se Ogeli onkin semmonen paikka,että millään sieltä ei pääse tyhjin käsin pois. Se valtava määrä lankoja ja väritkin houkuttelevat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just. Ja minähän käyn siellä joka toinen viikko. Kauppias tarjoo kaffeet kun porukka kokoontuu neulomaan sinne lauantaisin. Siinä samalla on ne langat houkuttelemassa ja tipahtelemassa koriin.

   Poista