sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Hyvää Uutta Vuotta 2018!

Oikein hyvää uutta vuotta 2018 kaikille blogissani poikkeaville!  Nyt viimeisten vieraiden lähdettyä siivoilen ja tiskailen ja sitten istahdan käsityön ääreen kuuntelemaan mahdollista rakettien pauketta. Tosin meille se kuuluu hyvin vaimeana, jos parvekkeen ovi on kiinni.Tämä vuoden viimeinen viikko on ollut kovin kiireinen kun vieraita on käynyt monena päivänä.  Viattomain lasten päivänä kävi kymmenkunta vierasta. Kiitos kaikille kävijöille kukista ja lahjoista ja eritoten siitä, että tulitte käymään. Vieraita varten olin vähän leiponut ja tehnyt voileipäkakkuja. Voileipäkakut oli pieniä siksi, että saatoin ottaa niitä tarjolle päivän kuluessa eikä yhtä kakkua tarvinnut pitää huonelämmössä koko päivää.
Eilen, lauantaina kävi ruokavieras ja tänään muutama sukulainen kahvittelemassa.

Uutta vuotta odotan mielenkiinnolla. Tiedossa on ainakin silmien hoitoa ja hammaslääkärikäyntiä sekä sydäntutkimuksia ja keväämmällä ulkomaan matkakin. Vanhojen vaivojen hoito tietysti lisänä. Toivon mukaan kaikki on hoidettavissa eikä isoja murheita tule.
10 kommenttia:

 1. Myöhästyneet synttärionnittelut!

  Onnellista ja ihanaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Omppumato!
   Kaikin puolin ihanaa uutta vuotta sinullekin.

   Poista
 2. Kiitos kutsusta ja kiitos herrrkullisesta tarjoilusta. Ja kiitos kun muistit 0% juoman:) Kauniita kukkia niin paljon, orkideoita on nyt riittävästi. Noissa sulla on pikkupuuhaa ja seurattavaa.
  Oikein, oikein hyvää ja antoisaa uutta vuotta 2018!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kävit.
   Poikanen kävi tänään ja oli kiinnostunut orkideoiden hoidosta.
   Lähes 60 vuotta sitten opettelin tarjoilemaan "herrasväelle" niin, että kullekin osui oma juomansa ihan huomaamatta. Nykyäänhän ei ole mitenkään tavatonta, että joku haluaa alkoholitonta, mutta vuosikymmenet sitten sitä saatettiin ihmetellä.

   Poista
 3. Hyvää uutta vuotta toivottelen täältä kaukaa mökiltä Juurikan kylästä, onneksi tänä vuonna taas tavataan ja halataan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toivotuksista. Siellä lienee lunta, täällä sataa vettä. Onneksi ei ole sitten liukasta.
   Juu, tavataan ja halataan. :)

   Poista
 4. Hyvää tätä vuotta ja paljon onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Outi-M. Vuosia alkaakin olla jo kohtaisesti kun viimeinen neljännes alkoi.

   Poista
 5. Samoin sinullekin hyvää loppuvuotta! Pakkanen paukkuu (ihanaa) ja pian on tammikuukin lusittuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanat ilmat olisi ollut ulkoillakin, mutta flunssaisena ole ollut kolmisen viikkoa sisällä. Tänään oli pakko käydä hoitamassa erinäisiä velipojan kotihoito- ym asioita ja siinä menikin yli 8 tuntia. Nyt on vähän naatti olo kun aamukahveen varassa olen ollut.

   Poista