sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Kahden langan myssy

Arjalta saamani villatakin mukana sain ylimääräisiä lankoja, joista jo tein yhden myssyn. Kun lankaa vieläkin jäi, niin päätin tehdä toisen myssyn kaksinkertaisella langalla. Ei ollut oikein mieleinen tulos. Niinpä ostin Ogelista ONION mohair+wool -lankaa kaveriksi. Se on vähän pörheämpää ja tekee myssystä hiukan tuulta pitävämmän. Väriyhdistelmäkin oli mieluinen.
Myssyyn kului lankaa 63 grammaa, puikot 4,0 bambut, silmukoita noin 80. Kuviona 3o3n kolmen kerroksen vaihdolla. Kavennukset enimmäkseen miten sattuu.
Tuo mohair saattaa kyllä kutittaa otsalla ja silloin myssylle pitää etsiä uusi käyttäjä.Muutoin olen viettänyt aikaa sisällä silmätippoja tiputellen. Vanulappuja on kulunut jo 200 kpl.
Huomenna aion kuitenkin mennä Kampin neulekahvilassa käymään.

6 kommenttia:

 1. On siinä sulla lääkearsenaali ja lukujärjestys, huhhuh. Vaan hyvä ku tulee silmät kuntoon.
  Pehmomyssy, harmi jos se sit kutittaa. Ja tarvii olla tarkkana ettei mene mohairkarva silmään nyt ku ne on vielä hoidossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasinkin tuon mohairin karvaisuuden, mutta onneksi myssy oli nopea tehdä ja nyt teen bambulangasta seuraavaa myssyä, niin ei tule karvoja silmiin.

   Poista
 2. Myssy on hieno, mutta tosiaan mohair saattaa kutittaa.

  Tsemppiä toipumiseen!

  VastaaPoista
 3. Hyvä, kun on tärkeille asioille pelit ja vehkeet! Sinnikyys palkitaan, kun vain jaksat pitää lukujärjestyksestäsi kiinni! Nätti myssy!Älä jätä neulekahvilaa väliin, se piristää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukujärjestys on toiminut, mutta muu lääkitys tahtoo mennä sekaisin. Onneksi tänään taas vähenee yhdet tipat.
   Neulekahvilaa ja muita tapaamisia ihmisjoukoissa vähän aikaa karttelin ettei silmiin mene pölyä ja roskia tai se adeno-virus. Villalangat kans pölyää ja tahtoo tarttua silmäripsiinkin, jotka on nyt tummat ja pitkät tippojen ansiosta. Ripset kans ulottuu silmälaseihin. Aika hölmö tunne kun pitää rillejä siirtää nenänvartta myöten alemmas.

   Poista