sunnuntai 6. elokuuta 2017

Toripäivä

Aina kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina on Hakaniemen torilla markkinat. Siellä on kiva käydä kun/jos on kaunis ilma. Nytkin päivällä oli lämmintä ja aurinkoistakin kun menin torille etsimään lakkoja. Niitä ei ollut kuin yhdessä paikassa, mutta sittenpä ostin lakkoja sekä hillona että tuoreena. Mansikoitakin piti tietysti saada. Söin jo aika määrän mansikoita ja loppuja pitää miettiä keitänkö hilloksi vai pakastanko viipaleita.
Hakaniemen tori on suurelta osin työmaana kun rakentavat uutta väistötilaa torin hallille, joka sitten menee remonttiin varmaan pitkäksi aikaa. Torikauppiaille oli järjestetty rannasta lisätilaa, ainakin nyt markkinoiden ajaksi. Miten sitten lienee arkipäivinä.

Kristiinaankin törmäsin taas *vilkutuksia* vaikka eilenkin tavattiin.


4 kommenttia:

 1. Hyvin nämä markkinat voivat olla tuolla toisellakin puolella kunhan sinne ihmisiä opastettaisiin kunnolla, hyvä ettei jäänyt multa näkemättä ku melkein jo lähdin pois sieltä hallin päästä. Vakituisille torikauppiaille tuo lienee hankalaa, miten ihmiset löytää sen oman suosikkikojunsa yms. Vaan eihän niitä torikauppiaita enää paljoa tuollakaan ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä rannanpuolella oli vähän väljempää kuljeskella kun ei porukat vielä olleet oikein sinne löytäneet.

   Poista
 2. Marjat ovat herkullisia, varsinkin mansikat :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Valitettavasti mansikka-aika on melko lyhyt.

   Poista