sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Sukat 1/2017 ja hiljaiseloa

Aikalailla on ollut hiljaista minun menemisteni suhteen. Vähän oli selkä taas jumissa ja vietin muutaman päivän sisällä.
Yhdet pienet sukat olen saanut valmiiksi. Lanka Step 6 - lankaa, puikot 3,0 bambut, silmukoita 4x10. Sukat lasten kokoa eli menevät lahjalaatikkoon.
Anelmaisten tapaisiakin  ajattelin yrittää tehdä, mutta siinä nyt jokin vastustaa. En tahdo tehdä 7v-langasta ja ohuemmasta en meinaa saada silmukoita täsmäämään mieleisesti. Aloitan ja puran yhä uudelleen ja teen toisia sukkia välissä. Printterikin jymähti muutama päivä sitten kun se sieppasi 27 arkkia kerralla sisuksiinsa (miten mahtuikaan) eikä saanutkaan niitä pyöritettyä läpi. Äsken sitten kiskoin arkkeja väkisin ulos sentti kerrallaan ja välillä piti printteri sammuttaa ja käynnistää uudelleen, että taas pyöräytti paperipinkkaa sentin eteenpäin.
Eilen olin Ogelissa ja siellä olikin ennätysmäärä porukkaa. Laskin yhdessä vaiheessa, että yli 40 oli yhtä aikaa paikalla.
Tänään poikkesin Matkamessuilla kun sain ilmaisen lipun (kiitos Minna). Paljon siellä oli katseltavaa, mutta kahden tunnin jälkeen jalat halusivat kotiin lepäämään.

Meillä on alkavalla viikolla ratikkalinja 9 väliaikaisesti eri reitillä eli menee Ruoholahteen ja joudumme menemään sieltä väliaikaisella bussilla 9X terminaaliin. Bussi kiertää ympyrää vain yhteen suuntaan. Kun uudet kiskot on ratikalle saatu, niin sataman lähialueen pysäkit muuttavat paikkaa ehkä muutamankin kerran alueen rakennustöiden edistyessä.6 kommenttia:

 1. Kauniit sukat lapselle ja Anelmaisista tulee kyllä ihanat, kunhan saat ne alulle :).

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Omppumato. Toivottavasti onnistun noissa polvisukissa.

  VastaaPoista
 3. Mikähän paperinälkä sille printterille oli tullut tai oliko muuten vaan kiukkuisella päällä.
  Se alkaa sulla sitten hamekausi jos itsellesi ne kukitetut sukat meinaat neuloa, housujen kanssa saattavat näyttää housut vähän kummallisilta. (No, oletan että teet niitä kuitenkin jollekin toiselle henkilölle.) Lämpöisiä paranemisajatuksia selällesi lähetän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan printteri tykkäs liikaa siitä anelmaisten ohjeesta kun ahneuksissaan sieppasi koko paperinipun.
   Lapsenlapselle meinaan niitä polvisukkia tehdä. Ois se aika koominen näky meikäläisellä, jos olis kukikkaat polvisukat ja farkut pullottais peffan kohdalla. :D
   Kiitos paranemistoivotuksista. Kyllä koko ajan sujuu paremmin. Tänään jo kävelin vapaaehtoisesti yhden ratikkapysäkin välin.

   Poista
 4. Anelmaisiako meinaat aloittaa seuraavaksi? Kauniit sukat, uin taideteos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anelmaiset on esikuvana, mutta en varmaan jaksa ohjetta tarkkaan seurata ja väritkin tulee menemään miten sattuu.

   Poista