perjantai 11. marraskuuta 2016

Kakkua ja sukat 24/2016

Kävin eilen syömässä parin entisen työkaverin kanssa. On oikein mukava kun pidetään edelleen yhteyttä yli 40 vuoden jälkeen. Söimme Stockmannilla paistettua lohta ja jälkiruuaksi otimme juustokakkua kahvin kanssa. Valitettavasti tänään aamulla sokerit sitten muistuttivat eilisestä "juhlimisesta". Kiitos tytöt kuitenkin kivasta seurasta.Austerman  Step 6 -langasta sain valmiiksi sukat. Lankaa kului 63 grammaa, silmukoita 4x12, puikot 3.0 bambut. Sukkien koko lienee 37-38 paikkeilla eli lahjalaatikkoon menee. Raidoitus ei osunut ihan kohdilleen, mutta ei ehkä häiritse kun ei ole kovin selvästi erottuvaa. 150 gramman kerästä tulee kyllä vielä toiset sukat vaikka vähän isommatkin. Langassa on mukana Aloe Veraa ja Jojoba öljyä, mutta ensi tuntumalta ei tunnu liukkaalta. Jotkut aikaisemmat aloe vera-langoista tehdyt sukat on olleet liukkaat lattialla.


10 kommenttia:

 1. Lurps miten herkullisen näköinen kakkupala! Ei sukista kyllä huomaa mun silmiin ainakaan, että olisi eri paria, kuvio/raidoitus ei tosiaan ole niin selkeä, että häiritsisi. Riittoisaa lankaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raidoitus tosiaan ei ole mitenkään selvästi erottuva, niin ei haittaa, vaikka ei olekaan ihan kohdakkain.

   Poista
 2. Hyvä kun herkuttelit. Silleen pitää vaan uskaltaa tehdä jos ei nyt ihan välittömästi kuolemaksi ole.
  Piristää tuo raitaväri, ei oo ihan tavanomansininen.
  Tauti jatkuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta herkuttelusta oli se hyvä puoli, että sokerit korkealla nukun hyvin. Niinpä viime yönäkin nukuin yli 7 tuntia yhtä soittoa.

   Poista
 3. No etpä tarvitse unipillereitä kun sokeri hoitaa saman homman ;).
  Kivat sukat tuli langastasi.

  VastaaPoista
 4. Matalat sokerit herättää aamuyöstä. Aikaisemmin söin silloin jotain pientä ja sain sitten taas nukuttua. Nyt en oikein voi yöllä syödä kun on aamuisin sokerimittaukset. Nyt täytyy vaan valvoskella tunti toista ja yrittää sitten nukkua jokunen tuntu lisää.

  VastaaPoista
 5. Oih mikä juustokakku. Ne olisivat niin herkkua,mutta kun en saa niitä syödä. Minulla myös ne sokerit kohoavat pilviin ja se on sama kuin painon kanssa. Ylös kipuaa helposti,mutta alaspäin ei saa millään. Hienot sukat. Austermanin Step onkin ohut hyvä sukkalanka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juustokakku oli tosi hyvää, mutta sittenpä se kostautui aamusokereissa.

   Poista
 6. Nam, mikä herkku!
  Sukatkin ovat herkullisen ihanat :).

  VastaaPoista