keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Tepastelua

Ystäväni halusi ostaa askelmittarin ja niinpä minäkin ostin. Nyt on muutama päivä kokeiltu ja erilaisia tuloksia  on tullut. Jos päivän aikana kiertelen kaupungilla kauppoja, tulee mittariin yli 5000 askelta. Jos taas käyn vain kaupassa ja vähän siivoilen (?) kotona, tulee mittariin kolmisen tuhatta askelta. Eilen parantelin flunssan alkua ja askeleita tuli vain 233. Tänäänkin askeleita tuli yli 5 tuhannen, vaikka olimme tuttavani kanssa liikkeellä autolla.

Tavoitehan olisi päästä 8000-10000 askeleen paikkeille päivässä, mutta ehkä tässä iässä (?) jo voisi vähän tinkiä.

4 kommenttia:

 1. Minkä merkkinen toi sun mittari on? Kannatko sitä jatkuvasti mukanasi? Mulla oli aiemmin askelmittari aivan koko ajan mukana ja sitten lopetin sen kantamisen kotona ja tällä hetkellä en edes tiedä mihin koko mittari on piiloutunut.

  Nyt mulle on tulossa aktiivisuusranneke, sen tuloksia ostan sitten mielenkiinnolla vaikka kyllähän tässä tän aktiivisuutensa tietää ihan ilman mittareitakin, olematonta se on.

  T: merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla mittari on koko ajan kaulassa. Illalla otan lukeman ylös ja nollaan mittarin. Mittarin merkki on Silva. On pieni ja kevyt.

   Poista
 2. 5000 on ihan hyvä askelmäärä! Tuommoinen mittari motivoi kivasti yrittämään saavuttaa tarvittavan askelmäärän. Tsemppiä kävelyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Omppumato, kannustuksesta!
   Askelten määrä on vaihdellut 400-8000 välillä.

   Poista