torstai 10. huhtikuuta 2014

Vierasta odotellessa

Odottelen vierasta ja ajattelin tarjota hedelmäistä broilerikastiketta ja vaihtoehtona Kristiinan reseptillä tehtyä hyvää kaalipataa. En löytänyt kaupoista Aura-ruokakermaa, joten laitoin kolmenjuuston kermaa ja tavallista kermaa vaan. Kaalipadalle on kaveriksi puolukkaa ja broilerikastikkeelle keitän riisiä tai rakettispagettimakaronia. Vähän salaattia lisukkeeksi ja siinä se. Jälkiruuaksi kahvit juuri paistettujen kampaviinereiden kera. Jäätelöä vadelmahillon kerakin on, jos vielä massuun mahtuu. Ja keitetään kolmas kupillinen kahvia, jos unettomuus ei pelota.

5 kommenttia:

 1. No höh, olis sittenkin pitänyt koukata Jätkäsaaren kautta kuten ajattelin. Tulin Espoostas ja mielessä kävi ajatus poiketa kahville, olis näköjään ollutkin oikein hyvä tarjoilu . . . Menin sitt kuitenkin Snurreen ja aika riensi joten . . .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, höh tosiaan. Vieras ei tätä kanakastiketta sit maistanutkaan kun söi mieluummin kaalipataa, joka loppui juuri äsken kun viimeiset rippeet kaavin suihini.

   Poista
 2. Ei maistanutkaan!? No voi höh tosiaan!! Menen äitiäni katsomaan hoivalle ja harmittelin kanakastikkeen nähdessäni, että mä saan seuraavan kerran ruokaa vasta klo 18 ja nälkähän tästä tuli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kaalipata oli parempaa ja lisäksi kanakastikkeessa oli paprikaa, jolle vieras on allerginen.

   Poista
 3. Toi kanapata oli kyllä todella herkullisen näköistä, että mieli olisi tehnyt maistaa, mutta siinä oli juuri se mutta tuon paprikan kanssa (josta kyllä tykkään mutten oikein enää uskalla syödä), onneksi kyllä tykkään kaalipadasta puolukan kanssa todella paljon, nam. Enpäs tiennyt jäätelöstä, sille olisin järjestänyt mahaan tilaa vaikka väkisin;).

  VastaaPoista