sunnuntai 4. elokuuta 2013

Kävelemisen testausta ja kansallispukuja

Oli päivällä  pieni pakko lähteä kauppaan, mutta lähikauppaan on kävelymatkaa enemmän kuin ratikkapysäkille, joten lähdin ratikalla keskustaan. Ensin tuntui, että en pysty edes kulman ympäri kävelemään ratikkapysäkille asti, mutta onnistuin sentään. Keskustassa nilkutin Sanomatalon taakse katsomaan kansallispukujen tuuletusta. Pari kuvaa räppäsin ja sitten hipsin Sokokseen ruokaostoksille ja sieltä ratikalla taas kotiin. Postitalon seinustalla oli aikamoinen siivo, ilmeisesti viime yön jäljiltä. Muualta oli sentään enimmät siivottu pois.
Taitaa kyllä tämän viikon haaveet saarireissusta jäädä kun siellä on kuitenkin kävelymatkaa saaressa ja Vuosaarenkin päässä. Tuo kauppareissukin kesti kaikkiaan pari tuntia vaikka en tosiaan käynyt muualla kuin Sanomatalon takana ja ruokakaupassa.

4 kommenttia:

 1. Kannattaiskohan sinun kuitenkin käydä lääkärissä. Ja kyynärsauvat voisi olla hyvät, ainakin ulos lähdettäessä. Harkitse nyt sitä.

  VastaaPoista
 2. Miun mielestäin kanssa kannattais käydä Haarmannissa kuvauttamassa tuo koipeliini.

  VastaaPoista
 3. Olen edellä olevien kanssa samaa mieltä, että käväsepä lääkärissä tuon jalkasi takia, ettei tilanne vain pahene.

  T: merja

  VastaaPoista
 4. Leenamummu, Marsu, Merja: Lääkärissä käyty ja ohjeet saatu eli 4 viikkoa nilkkatuki, kyynärsauvat käyttöön ja särkylääkeresepti.

  VastaaPoista