torstai 11. huhtikuuta 2013

Puutarhamessuilla

Tai Kevätmessut ne taisi olla kokonaisuutena, mutta minä menin katselemaan sipuleita ja siemeniä. Tosin en niitä ostanut, katselin vaan. Minusta siellä oli nyt vähemmän kukkivia kukkia kuin aikaisemmin ja jotenkin väljempää kaikinpuolin.
Pois lähtiessäni aulassa kysyttiin, josko haluaisin antaa palautetta messuista. No, johan toki ja varsinkin kun palkkioksi sai messulipun tuleville Lemmikkimessuille.


12 kommenttia:

 1. Lemmikkimessut kuulostavat ihanalta :)
  Ehkä sinun on hommattava jotain vaaleansinistä sitä varten ;)

  VastaaPoista
 2. Pau: Ai, lemmikinsinistä. Siinäpä ideaa. :=)

  VastaaPoista
 3. Sieltä saikin kivan palkkion.
  Sinullahan on se uusi kaunis pusero, jonka ostit muutama päivä sitten :D

  VastaaPoista
 4. Leenamummu: Mulle sopi oikein hyvin tuo pääsylippu Lemmikkimessuille, kun muutenkin olin sinne aikonut. Se uusi pusero tuli minullekin mieleen. Tosin se on turkoosi eikä lemmikinsininen.

  VastaaPoista
 5. Siellä pääkaupunkiseudulla on koko ajan kivoja tapahtumia. Oih,oih puutarhamessut!

  VastaaPoista
 6. Intsu: Puutarhamessuilla on kiva käydä ja haaveilla kauniista pihasta. Parvekeistutuksiin taitaa kuitenkin jäädä.

  VastaaPoista
 7. Et sitt saanu kahta libaria lemmikkeihin? Vitsi vitsi, mäkin meen jokatapauksessa katsastamaan koko tarjonnan, siis mitä kaikkea siellä sitt onkaan esillä.
  Vähän aikaa kesti mutt sitt tajusin tuon lemmikinsinisen pusero-jutun. Heh.

  VastaaPoista
 8. KristiinaS: En saanut kahta, mutta mutta... Se lippuhan on normaalihintainen ja eläkeläiset saattaa taas päästä puolella hinnalla eli ehkä kantsis sopia vaihdosta jonku "aikuisen" kanssa. Saisinkohan minä sen vaihdettua kahteen eläkeläislippuun, hm...

  VastaaPoista
 9. Meilläkin on aikomus mennä Pohjanmaan Suurmessuille viikon kuluttua. Kirjallisuus on siellä hyvin edustettuna, se kiinnostaa minua eniten.
  Eläkeläisliput maksavat 8e/henkilö. Ja Vaasan keskustasta on järjestetty ilmainen kuljetuskin messupaikalle.

  VastaaPoista
 10. Rosina: Sielläkin on näköjään monipuoliset messut ja kirjamessutkin samassa yhteydessä. Mukava tuo ilmainen kuljetus, niin tulee messupaikalle (ehkä) vähemmän autoruuhkaa.

  VastaaPoista
 11. Mulla on ollut sikana ongelmia blogin kuvien kanssa. Eilen illalla en saanut laitettua: systeemi ei löytänyt kuvia antamastani osoitteesta. Tänään sitt onnistu ja karitsakuva näkyikin ihan ok. Ja taas: ei onnistunu laittaan, sitt onnistu, sitt ei näkyny kuvat, sitt taas näkyy jne jne. Mä en tajua, en tajua en en.

  VastaaPoista
 12. KristiinaS: Joku joskus sanoi, että Bloggerin kuvatila tulee täyteen jos ei pienennä kuvia ennen laittoa. Minä en osaa pienentää. Saapa nähdä milloin alkaa tökkiä.

  VastaaPoista