keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Oma pumpulipensas

...tai ainakin oksa. Sain nimittäin aivan ihastuttavan kukkakimpun KristiinaS:lta, joka poikkesi kahvittelemaan käsityön kera. Kauniin punaiseksi värjätty oksa (nimi unohtui jo) ja toinen oksa pumpulipalloja, siis aitoja. Kiitos, Kristiina + kiitos myös Lontoon kortista, joka tuli pari päivää sitten.

Kahvin kanssa tarjoilin vähän keikauskakkua, rusinakakkua ja täytekakkua. Suolaisena syötävänä oli vuoksenpiirakoita munavoin kanssa kun en osaa voileipäkakkua tehdä. Olisi riittänyt useammallekin.

Kotoinen näkymä merelle päin muuttuu päivittäin, mutta Bunkkerin viereisen talon perustuksia varmaan paalutetaan kun tasainen jyske kuuluu koko päivän. Merenrannan hiekkapyramidit ovat vähentyneet ja siirtyneet rakennuspaikoille.

 

 

8 kommenttia:

  1. Kiitos maukkaista tarjoomuksista, täytekakku vallan vei kielen mennessään, niin oli ihanaa. Ja se keikauskakku maistui just semmoselle ku ennenvanhaan. Sä oot hyvä tekemään kaikkia herkkuja.
    Se toinen oksa on värjätty eucalyptus. Pumpulipallerot on niin hauskat, että taidan ostaa itsellenikin - antaakohan Usko sen olla rauhassa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän hiplasin noita pumpulipalloja. tuntuivat aika kovilta eli tiukkaan pakattua pumpulia.
      Eucalyptus tuoksuu hiukan eucalyptukselle, muta hyvin miedosti.

      Poista
  2. Onnea täältäkin käsin! Ihanat oksat sait ja oli niin näyttävän näköiset tarjoomukset, oikein sylki herahti kielelle!

    T: Merja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisitpa vaan poikennut kahvittelemaan. :=D

      Poista
  3. Komeat oksat ja varmaan säilyvätkin!? Enpäs ollut koskaan nähnyt pumpulioksia! Vai on Englannissakin käsityömessuja. Voi kun pääsisi joskus käymään sellaisilla jossain muussa maassa. Taatusti näkisi ja oppisi jotain uutta! Ihania leipomuksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä oksat kuulemma säilyvät kuivattuina, joten en laittanut veteen niitä.
      Ulkomaiset käsityömessut voisivatkin olla mielenkiintoiset.

      Poista